Όλα στραβά και ανάποδα

“Όσο κυλάνε οι αγωνιστικές ο ΗΡΑΚΛΗΣ αποδεικνύει πως το όνειρο της ανόδου απομακρύνεται για ακόμη μια χρονιά. Εκτός κι αν υπάρχει κάποιος-κάποια που μπορεί να με διαψεύσει. Να μου πει δηλαδή πως υπάρχει φως στο… σκοτεινό τούνελ του μπασκετικού ΗΡΑΚΛΗ”, γράφει ο Δημήτρης Λεφάκης

Η αλήθεια είναι πως πίστευα ότι η ομάδα θα κέρδιζε. Είτε εύκολα, είτε δύσκολα. Τελικά ήρθε το -αρνητικό- αποτέλεσμα (έτσι όπως ήρθε) για να μας επιβεβαιώσει πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ είναι βαριά… άρρωστος και δε μπορεί να “καθαρίσει” τα παιχνίδια όπως μπορούν οι ανταγωνιστές του. Εκεί που άλλοι κάνουν περίπατο, εσύ πρέπει να φτύσεις… αίμα.

Η εμφάνιση των “κυανόλευκων” με τον Αμύντα έδειξε μια πολύ διαφορετική εικόνα. Κόντρα κι όλας σε μια ομάδα (σ.σ. Αμύντας) που είναι ψηλά βαθμολογικά και διεκδικεί με αξιώσεις την είσοδό της στα πλέι οφ ανόδου. Ήταν βλέπετε και οι δύο απανωτές… σφαλιάρες από Απόλλωνα Πάτρας και Καστοριά. Η ομάδα ήθελε “ηλεκτροσόκ” για να ξυπνήσει. Για να πάρει μπρος βρε παιδί μου. Να κάνει ένα νέο σερί και να διεκδικήσει κάτι το οποίο όσο περνάνε οι μέρες φαντάζει όχι ακατόρθωτο αλλά απίθανο.

Και πως να μη φαντάζει άλλωστε, έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα; Όλα στραβά και ανάποδα. Και δεν είναι μόνο η ήττα από τον χθεσινό αγώνα και όλο το… background που έχει δημιουργηθεί από τις φετινές εμφανίσεις της ομάδας. Είναι πως δίνεις δικαίωμα στον κάθε Διαμαντή, Τζαφλέρη, Χαλαμπαλάκη να σε σφάζει. Γιατί η συγκεκριμένη φάση με τον Γιάννη Γκαγκαλούδη είναι ξεκάθαρη, αλλά δεν αποτελεί άλλοθι για ακόμη μία τραγική εμφάνιση.

ΗΡΑΚΛΗΣ είσαι και τέτοια ματς πρέπει να τα “καθαρίζεις” και να μην συζητάμε αυτήν την στιγμή για την επίμαχη φάση, ενστάσεις και άλλα. Ειδικά όταν έχουμε τονίσει τόσες φορές πως η ομάδα πάει για άνοδο. Ποια άνοδο όμως, όταν σε κάθε αναμέτρηση απορούμε που πήγε η περσινή ομάδα; Που εύκολα ή δύσκολα, ΚΕΡΔΙΖΕ!

Όσο κυλάνε οι αγωνιστικές ο ΗΡΑΚΛΗΣ αποδεικνύει πως η άνοδος ήταν για ακόμη μια χρονιά ένα… όνειρο. Εκτός κι αν υπάρχει κάποιος ή κάποια που μπορεί να με διαψεύσει. Να μου πει δηλαδή πως υπάρχει φως στο… σκοτεινό τούνελ του μπασκετικού ΗΡΑΚΛΗ.

Υ.γ. Δεν είμαι απαισιόδοξος. Και προφανώς δεν “πανηγυρίζω” ήττες της ομάδας μου. Αν κάτι έμαθα από τον συγχωρημένο τον πατέρα μου είναι να φοράω “παντελόνια” και να λέω τα πράγματα όπως είναι και ποτέ μα ποτέ δεν πρόκειται να χαϊδέψω τα αφτιά κανενός. Αν χαϊδεύεις και δεν κριτικάρεις μένεις στάσιμος.

Υ.γ. 58 πόντους έβαλε σήμερα η ομάδα. 28 έβαλε μόνο ο Στιβ Μπαρτ Τζούνιορ για λογαριασμό του ΓΣΛ στο παιχνίδι με τον Άρη.

Υ.γ. Κάποια στιγμή πρέπει να πραγματοποιηθεί μια συνέντευξη Τύπου ώστε να λυθούν απορίες δικές μας αλλά κυρίως και του κόσμου, που βλέπει άλλη μια χρονιά την ομάδα του να χάνει το… τρένο της ανόδου.

Για σχόλια, παρατηρήσεις, ενστάσεις, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το dlefakis10@gmail.com

Σχετικά Άρθρα

Back to Top