- Bluearena - https://bluearena.gr -

Μπαξεβάνος “Κάναμε το πρώτο βήμα”

Ο τεχνικός του Ηρακλή δήλωσε πως η ομάδα του κέρδισε τον πρώτο τελικό και πως πρέπει να προχωρήσει στον επόμενο. Ενώ συνεχάρη του ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια τους και για την σημερινή νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Σήμερα τελείωσε ο πρώτος τελικός θετικά, αυτό πρέπει να κρατήσουμε και πάμε για τον επόμενο τελικό. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να μην χάσουμε τον στόχο μας. Πάμε να νικήσουμε και στο επόμενο παιχνίδι, με την ίδια φιλοσοφία που δουλέψαμε μέσα στην εβδομάδα. Σήμερα παίξαμε με μια ομάδα που καιγόταν για βαθμούς. Την επόμενη εβδομάδα παίζουμε με μια ομάδα που δεν καίγεται για βαθμούς, αυτά τα παιχνίδια είναι τα πιο επικίνδυνα αυτό πρέπει να καταλάβουν τα παιδιά και να πάμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.”

“Είμαι ικανοποιημένος από το παιχνίδι τα παιδιά έκαναν μια πάρα πολύ καλή προσπάθεια, είχαμε κάποιο πρόβλημα στα τελειώματα κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες σήμερα και φάνηκε το άγχος στο ημίχρονο. Όσο δεν ερχόταν το γκολ ο αντίπαλος έπαιρνε μέτρα μέσα στο γήπεδο, κάναμε περισσότερα λάθη αλλά δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο. Νομίζω ότι είναι δίκαιο το 3-0. Από εκεί και πέρα συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. Σε αυτούς που παίξανε και σε αυτούς που είναι μέσα στα αποδυτήρια και βοηθάνε την ομάδα.”