Η ώρα του πρώτου «τελικού»

Μάχη, που θα κρίνει τη συνέχεια της πορείας του προς τον στόχο της ανόδου, για τον Ηρακλή, κόντρα στην ΑΠΕ Λαγκαδά.

Ένα βήμα τη φορά. Αυτή είναι η λογική με την οποία αντιμετωπίζει ο Ηρακλής τις τρεις τελευταίες μάχες του στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Τρεις μάχες, οι οποίες θα κρίνουν να μπορεί να πετύχει το στόχο της κατάκτησης της πρώτης θέσης στον 2ο  Όμιλο. Όμως, η πρώτη είναι η πλέον κρίσιμη, διότι κάθε στραβοπάτημα – σε αυτήν τη φάση – ισοδυναμεί με καταστροφή.

Τις αγωνιστικές απαντήσεις που απαιτούνται, προκειμένου να φτάσει στο επιθυμητό νικηφόρο αποτέλεσμα, θα αναζητήσει σήμερα το απομεσήμερο στο Καυτανζόγλειο ο Ημίθεος, απέναντι σε έναν αντίπαλο, ο οποίος αγωνίζεται για την επιβίωσή του και τη διασφάλιση της παραμονής του στην κατηγορία, όπως η ΑΠΕ Λαγκαδά..

Μία επιπλέον δυσχέρεια, την οποία ίσως κληθούν να διαχειριστούν οι γηπεδούχοι, είναι αυτή που έχει να κάνει με τις καιρικές συνθήκες, καθώς στον Ηρακλή ελπίζουν να μην επιβεβαιωθούν οι μετεωρολογικές προβλέψεις, που επιμένουν για βροχόπτωση κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Ο «Γηραιός» παίζει μόνο για ένα αποτέλεσμα, αυτό της νίκης, σε αντίθεση με τον Λαγκαδά, ο οποίος θα μείνει ικανοποιημένος και με τον βαθμό της ισοπαλίας, με συνέπεια ένα βαρύ ή ολισθηρό τερέν να εξυπηρετεί περισσότερο τα σχέδια της φιλοξενούμενης ομάδας.

Με μόνο απόντα τον Γιαννίτση

Ο Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος επανέρχεται, έχοντας εκτίσει την ποινή του, με την τεχνική ηγεσία να έχει να διαχειριστεί μόνο την απουσία του τιμωρημένου Μιχάλη Γιαννίτση.

Οι «19» του Σπύρου Μπαξεβάνου, από τους οποίους θα προκύψει – πριν την αναμέτρηση – η τελική 18άδα του αγώνα με την ΑΠΕ Λαγκαδά, είναι οι εξής:

Αμπάρης, Βοσνιάδης, Αθανασίου, Αμαραντίδης, Καζναφέρης, Καραντασιάδης, Καστριτσέας, Κουρέλλας, Κρυστάλλης, Κυριακίδης, Κωστούλας, Παναγιωτούδης, Παπαδόπουλος, Πτηνόπουλος, Ρεβυθόπουλος, Ρόβας, Ντε Σμεντ, Μεντί, Τάι.

Στις 15:00, με «live» από τη BlueArena

Η αναμέτρηση Ηρακλή – ΑΠΕ Λαγκαδά είναι προγραμματισμένη για τις 15:00, σήμερα (Κυριακή 18/3) στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

Η BlueArena θα την καλύψει μέσω «live» ενημέρωσης, με καταγραφή όλων των εξελίξεών της, σε πραγματικό χρόνο.

Βεβαίως, όπως συμβαίνει σε όλα τα εντός έδρας – τουλάχιστον – παιχνίδια των «κυανολεύκων», ο αγώνας θα έχει διαδικτυακή τηλεοπτική κάλυψη από το Iraklis TV, προβολή, η οποία αφορά αποκλειστικά και μόνο στους συνδρομητές του καναλιού.

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top