- Bluearena - https://bluearena.gr -

Συνεχίζεται η κατηφόρα

Δε μπορεί να σηκώσει κεφάλι με τίποτα ο ΗΡΑΚΛΗΣ. Η ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη γνώρισε νέα ήττα (61-58), αυτή την φορά από το Ψυχικό στην πρωτεύουσα και… επέστρεψε στο αρνητικό της σερί.

Τι να πεις και τι να γράψεις για τον μπασκετικό ΗΡΑΚΛΗ που πάει από γκέλα σε… γκέλα. Οι “κυανόλευκοι” άφησαν πίσω την καλή εμφάνιση επί του Αμύντα και επέστρεψαν στο… κακό τους πρόσωπο. Αυτό δηλαδή που έβγαλαν απέναντι στον Απόλλωνα Πάτρας και την Καστοριά.

Ο σημερινός ωστόσο αγώνας ήταν βαθμολογικά -κυρίως- πιο εύκολος σε σχέση με τους προηγούμενους και για ακόμη μια φορά αποδείχθηκε πως ο ΗΡΑΚΛΗΣ ζορίζεται να “καθαρίσει” τα παιχνίδια που άλλες ομάδες κάνουν απλά… περίπατο.

Η αναμέτρηση είχε το ίδιο τέμπο καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι στο σκορ και το Ψυχικό να επικρατεί στις λεπτομέρειες.

Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι “κυανόλευκοι” έχουν καταθέσει ένσταση, καθώς σε μπάσιμο του Γκαγκαλούδη, ο Τσιώκος πρέπει να ακουμπάει την στεφάνη κι ενώ η μπάλα παιζόταν με το σκορ στο 59-58.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα ωστόσο ο ΗΡΑΚΛΗΣ γνωρίζει ακόμη μία ήττα και πιο συγκεκριμένα την τρίτη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια.

Για ο,τιδήποτε νεότερο θα ενημερωθείτε από την BlueArena…