Βοσνιάδης: «Η πρώτη θέση εξαρτάται μόνο από τον Ηρακλή»

Ο τερματοφύλακας του Ηρακλή, Παναγιώτης Βοσνιάδης, μίλησε για την τελική ευθεία του πρωταθλήματος και υποστήριξε πως η υπόθεση άνοδος εξαρτάται αποκλειστικά από τους παίκτες των “κυανόλευκων”.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Aναλυτικά οι δηλώσεις του στον “Arena FM 89,4”:

 Για τους επόμενους αγώνες και αυτό με τον Παλαιοχώρι: “Είναι στα πόδια μας η πρόκριση στα πλέι οφ από καλή θέση και η άνοδος, ξεκάθαρα. Για την νίκη πήγαμε στο Παλαιοχώρι, κι ας μην τα καταφέραμε. Όσο για τον Λαγκαδά, είναι καλή ομάδα, μας κέρδισε στον πρώτο γύρο, μην το ξεχνάμε αυτό. Αν δεν είμαστε σοβαροί δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε κάτι”.

Για την εικόνα της ομάδας στην αρχή της χρονιάς και τώρα και την πίεση: “Οι ομάδες κάνουν και καλές εμφανίσεις, κάνουν και κοιλιά, από όλα. Στο τέλος του πρωταθλήματος δυσκολεύουν τα παιχνίδια, εκεί είναι που πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοση μας”.

Για τον κόσμο στο γήπεδο του Παλαιοχωρίου: “Η ατμόσφαιρα μας βοήθησε πολύ δεν το περιμέναμε τόσο κόσμο. Μην ξεχνάμε στηριζόμαστε στον κόσμο μας.”

Έχουμε τελικό με τον Λαγκαδά, όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα έχουν χαρακτήρα τελικού. Ο τελικός στόχος είναι ένας. Να τερματίζουμε πρώτοι και να πάμε με πλεονέκτημα στα πλέι οφ”.

Για το μηδέν παθητικό μετά από καιρό: “Είχαμε ένα καλό σερί που δεν δεχόμασταν γκολ εύκολα, όντως. Είναι στιγμές το ποδόσφαιρο. Το να έχεις το μομέντουμ. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι δεν θα δεχόμαστε γκολ και δεν έχουμε πρόβλημα”.

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top