Βελιτζέλος: “Ο Ηρακλής είναι το φαβορί”

Ο τεχνικός του Άρη Παλαιοχωρίου αναφέρθηκε στην αναμέτρηση της ομάδας του με τον Ηρακλή και παραδέχτηκε πως οι “κυανόλευκοι” έχουν πλέον τον πρώτο λόγο.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στον «FAIR PLAY FM 96,1» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Άρη Παλαιοχωρίου, Κώστας Βελιτζέλος. Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για το παιχνίδι της περασμένης Κυριακής και παραδέχτηκε πως πλέον η ομάδα θα περιμένει ένα στραβοπάτημα των “κυανόλευκων”.

Ο κ. Βελιτζέλος τόνισε αρχικά: «Σίγουρα έχουν δυσκολέψει τα πράγματα για εμάς μετά το προχθεσινό ισόπαλο αποτέλεσμα, αλλά τους αξίζει να παλέψουν μέχρι το τέλος, ώστε να έχουν την ψυχή τους γεμάτη».

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή: «Από άποψη μεγέθους των δύο ομάδων, ο Άρης τώρα πάτησε το πόδι του στα επαγγελματικά δρώμενα του ποδοσφαίρου της Ελλάδας και είναι πολύ μεγάλη υπόθεση που παλεύει στα ίσια κόντρα στον Ηρακλή. Αρκεί η ομάδα να μην είναι «πυροτέχνημα». Ο Ηρακλής ήρθε με μία διαφορετική νοοτροπία και ο προπονητής του κατάλαβε γρήγορα ότι το παιχνίδι δε θα είναι τόσο εύκολο όσο κάποιοι φαντάζονταν».

Για την αλλαγή της εικόνας του Ηρακλή μετά τις μεταγραφές του Ιανουαρίου: «Θα συμφωνήσω απόλυτα με μία διαφορετική διατύπωση. Θεωρώ ότι η ομάδα άλλαξε το ρόστερ της μετά το Γενάρη. Μέχρι τότε δεν υπήρχε μεγάλη διαφορά με τις υπόλοιπες ομάδες και έπαιζε μεγάλο ρόλο η φανέλα. Πλέον ο Ηρακλής διαθέτει και πολύ καλούς παίκτες».

Για το πού ποντάρει ο Άρης Παλαιοχωρίου σχετικά με γκέλες του Ηρακλή στις τρεις εναπομείνασες αγωνιστικές: «Στη… θεά τύχη. Αντικειμενικά ο Ηρακλής είναι καλύτερος και στα τρία παιχνίδια που έχει να δώσει και μάλιστα τα δύο είναι μέσα στην έδρα του. Όταν ανέλαβα την ομάδα είχε ένα ντεσαβαντάζ τεσσάρων βαθμών, αυτό κάποια στιγμή εξανεμίστηκε, είχαμε την ευκαιρία να εξασφαλίσουμε μία διαφορά απέναντι στον Ηρακλή, δεν το καταφέραμε, οπότε ελπίζουμε στην τύχη».

Σχετικά Άρθρα

Στη Χαλάστρα, Μάνσφιλντ, Κοβάσεβιτς και Μαλέσεβιτς! (pics)

Ποδόσφαιρο

Back to Top