- Bluearena - https://bluearena.gr -

Την Κυριακή (18/3), μετά το Καυτανζόγλειο, πάμε Μίκρα!

Η Volley League όρισε όλους τους αγώνες της προσεχούς αγωνιστικής να διεξαχθούν την ίδια μέρα και την ίδια ώρα, για λόγους «αξιοπιστίας του ανταγωνισμού», όπως συνηθίζεται στις τελευταίες αγωνιστικές των πρωταθλημάτων.

Εκτός του αγώνα των αδιάφορων, Παναχαϊκής – Ολυμπιακού, που θα διεξαχθεί μία μέρα νωρίτερα, η υπόλοιπη αγωνιστική θα διεξαχθεί την Κυριακή 18/3, με τους αγώνες να έχουν κοινή ώρα έναρξης στις 17:00.

Με Εθνικό για να «κλειδώσει» την 4άδα

Ο Ηρακλής καλείται με μία νίκη του να «κλειδώσει» και τυπικά την υπόθεση της τέταρτης θέσης, κόντρα στον Εθνικό Πειραιά, υποδεχόμενος τον αντίπαλο στη Μίκρα.

Πρόκειται για μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον κόσμο της ομάδας να την επιβραβεύσει για το μέγιστο φετινό αγωνιστικό θαύμα, το οποίο υλοποιεί.

Μετά το Καυτανζόγλειο, μαζικά στη Μίκρα!

Την Κυριακή 18/3, στις 15:00, θα διεξαχθεί στο Καυτανζόγλειο Στάδιο ο κρίσιμος αγώνας της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον Λαγκαδά, όμως με τη λήξη του, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί μαζική μετακίνηση του «κυανόλευκου» οπαδικού στοιχείου στη Μίκρα.

Το ποδοσφαιρικό παιχνίδι ολοκληρώνεται λίγο πριν τις 5 το απόγευμα και δίνεται ο απαραίτητος χρόνος για μετακίνηση προς το Κλειστό της Μίκρας.

Απαραίτητη παρουσία ενόψει play off

Η ανάγκη για μαζική παρουσία των Ηρακλειδέων στην αναμέτρηση με τον Εθνικό έχει να κάνει – για μια ακόμη φορά – με το τεράστιο οικονομικό ζήτημα, με το οποίο κοντράρεται σε όλη τη διάρκεια της σεζόν η διοίκηση και, επί του παρόντος, βγαίνει νικήτρια.

Με τις σκληρές προσπάθειες του Μάκη Καλαϊτζίδη και των συνεργατών του και την υπερπολύτιμη αρωγή των δύο φίλων του Συλλόγου από τις ΗΠΑ, η κανονική περίοδος «βγαίνει» και μάλιστα με την επιβράβευση του εντυπωσιακού αγωνιστικού αποτέλεσματος.

Όμως, η επιπρόσθετη περίοδος των play off συνεπάγεται νέες μετακινήσεις και οικονομικές επιβαρύνσεις για το Τμήμα, με συνέπεια, στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα, η παρουσία και η συνεισφορά του κόσμου με την αγορά εισιτηρίου, να κρίνεται και να είναι απολύτως απαραίτητη.

Οι διαιτητές

Γυμναστήριο Μίκρας 17.00: Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015 – Εθνικός Πειραιά

Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Γεωργιάδης.

Επόπτες: Δρανίτσας, Τοσουνίδης.

Παρατηρητής: Αντωνούλης.

Γραμματεία: Καρακούλια.