- Bluearena - https://bluearena.gr -

«Ο κόσμος ευχαριστήθηκε το παιχνίδι, ο Ηρακλής θα κερδίσει την άνοδο»

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

 Ο κ. Ποντίκης τόνισε αρχικά: «Όλοι γνωρίζαμε ότι δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Έπρεπε να ξεκινήσουμε από τη Γ’ Εθνική. Ο κόσμος του Ηρακλή και όλοι είχαμε αποφασίσει αυτό το πράγμα και νομίζω ότι μας δικαίωσε η επιλογή».

Για το παιχνίδι με τον Άρη Παλαιοχωρίου: «Πολύ φασαρία για το τίποτα έγινε. Ο κόσμος ήρθε κανονικά, έγινε ένα δυνατό αθλητικό παιχνίδι, που ο κόσμος το ευχαριστήθηκε. Κινήθηκε μέσα σε αθλητικά πλαίσια και σε αυτό συνέβαλαν και οι δύο ομάδες. Είμαστε ευχαριστημένοι από τη συμπεριφορά των ανθρώπων του Παλαιοχωρίου. Στην αρχή πήγαν να δημιουργηθούν κάποια προβλήματα, αλλά πολύ γρήγορα αντιλήφθηκαν κι οι ίδιοι ότι έπρεπε να επιλυθούν γρήγορα».

Για την παρουσία του κόσμου στο Παλαιοχώρι: «Νομίζω ότι η αστυνομική δύναμη σοφά έπραξε και άφησε όλο τον κόσμο να δει το παιχνίδι και πήγαν όλα ομαλά. Ήρθαν τα παιδιά (σ.σ. οι οργανωμένοι οπαδοί), φώναξαν συνθήματα του Ηρακλή και δεν έγινε τίποτα παραπάνω. Νομίζω ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο σε γενικές γραμμές. Αν κάποιος έπρεπε να κερδίσει αυτός ήταν ο Ηρακλής, ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο ημίχρονο. Όμως και η ισοπαλία μας εξυπηρετεί κατά μία έννοια. Θέλησα να τους δώσω να καταλάβουν ότι είναι τιμή τους που αγωνίζονται κόντρα στον Ηρακλή, όπως κι εμείς σεβόμαστε που μία ομάδα ενός χωριού 800 κατοίκων έφτασε τόσο ψηλά».

Πηγή: Fair Play 96,1 FM