Μπαξεβάνος: “Τα δύσκολα τώρα ξεκινάνε”

Ο τεχνικός του Ηρακλή μίλησε για την συνέχεια του πρωταθλήματος για την στήριξη του κόσμου και για το ρόστερ της ομάδας.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στον «FAIR PLAY FM 96,1» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ηρακλή, Σπύρος Μπαξεβάνος. Ο τεχνικός των “κυανόλευκων ” μίλησε για το παιχνίδι στο Παλαιοχώρι για το έμψυχο δυναμικό. Ενώ ακόμη τόνισε δεν έχει τελειώσει τίποτα.

Για το παιχνίδι με τον Άρη Παλαιοχωρίου: «Έτσι είναι τα πράγματα. Σίγουρα θέλαμε το κάτι παραπάνω, να δείξουμε ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα. Ήταν δύσκολο το παιχνίδι, είναι μία καλή ομάδα αυτή του Άρη Παλαιοχωρίου. Εμείς μπήκαμε δυνατά από την αρχή, δεν ευτυχήσαμε να βάλουμε κάποιο γκολ, είχαμε έναν προβληματισμό στα τελευταία 20 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου και στο δεύτερο ημίχρονο δεν απειληθήκαμε καθόλου αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί στην επίθεση, θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο. Πάντως το αποτέλεσμα είναι θετικό. Τώρα είναι στα πόδια τα δικά μας να πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε και να κερδίσουμε την παρουσία στα μπαράζ».

Για το έμψυχο δυναμικό: «Ο Τάι έχει δώσει άλλη πνοή και στην ομάδα, όπως και ο Κώστας ο Καζναφέρης. Υπάρχουν και παιδιά που «έχουν τραβήξει το κουπί» όλη τη χρονιά, ώστε αυτή τη στιγμή να διεκδικούμε την είσοδο στα μπαράζ».

Για την παρουσία του κόσμου: «Εμείς δεν περιμέναμε τόσο κόσμο στο Παλαιοχώρι λόγω και της απαγόρευσης. Τους ευχαριστούμε, τα παιδιά ένιωθαν ότι έπαιζαν στην έδρα τους. Ήταν συγκινητικοί και αποτελούν μία έξτρα δύναμη στην προσπάθειά μας».

Για τα επόμενα παιχνίδια: «Αυτό είπαμε από την πρώτη στιγμή στην προπόνηση της Δευτέρας. Δεν πρέπει να εφησυχάσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ώστε πρώτα να πάρουμε το παιχνίδι της Κυριακής. Δεν έχει τελειώσει τίποτα, τα δύσκολα τώρα ξεκινάνε αν θέλεις να πετύχεις στο τέλος».

Για την αγωνιστική κατάσταση του Ρόβα: «Οι επιθετικοί το παθαίνουν αυτό κάποιες φορές. Είναι και θέμα ρέντας, έχασε πολλές ευκαιρίες και στο παιχνίδι με τον Καμπανιακό. Είναι μία μονάδα πολύτιμη για την ομάδα μας. Εκεί που θα χρειαστεί θα το βάλει ο Χρήστος το γκολ».

Για το μέτωπο των απουσιών: «Η μοναδική απώλεια είναι αυτή του Γιαννίτση, που δέχθηκε τέταρτη κίτρινη κάρτα και θα χάσει το παιχνίδι. Όμως, η ομάδα έχει ποδοσφαιριστές, ώστε να μπορεί να αντικαταστήσει τον οποιονδήποτε. Ο Μεντί είναι ένα παιδί που μπήκε κι αυτό προχθές, έχει καλά στοιχεία σαν σέντερ φορ και είναι κοντά στην ομάδα».

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top