- Bluearena - https://bluearena.gr -

Επιμένει σε υψηλής αξιολόγησης διαιτητές για τους τρεις «τελικούς»!

Η κανονική περίοδος κλείνει και φέρνει τον Ηρακλή ενώπιον τριών καθοριστικών αναμετρήσεων στη μάχη της κατάκτησης της πρώτης θέσης στην τελική βαθμολογία του 2ου Ομίλου.

Οι «κυανόλευκοι» – απολύτως ορθώς πράξαντες – υπέβαλαν αίτημα για παρουσία υψηλής αξιολόγησης διαιτητή στον πρόσφατο αγώνα κορυφής στο Παλαιοχώρι, με την ΕΠΟ να ανταποκρίνεται και να ορίζει τον Γιώργο Φουκάκη, ο οποίος προέρχεται από τις επαγγελματικές κατηγορίες (πέρσι στη Super League  και φέτος στη Football League).

Το ίδιο αποφάσισαν να πράξουν οι ιθύνοντες της «κυανόλευκης» διοίκησης και ενόψει των τριών σημαντικότατων, για τον στόχο της ανόδου αγώνων, που υπολείπονται.

Το αίτημα για διαιτητή υψηλής αξιολόγησης έχει ήδη κατατεθεί ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής 18/3 με την ΑΠΕ Λαγκαδά στο Καυτανζόγλειο και το ίδιο θα πράξει ο επίσημος Ημίθεος και ενόψει των αναμετρήσεων με τον Φίλιππο Αλεξανδρείας και τον Εδεσσαϊκό, στη συνέχεια.

Αναμένεται η θετική ανταπόκριση της ΚΕΔ, με ορισμό – και πάλι – κάποιου ρέφερι από το επίπεδο των επαγγελματικών κατηγοριών.