- Bluearena - https://bluearena.gr -

Τουτζιάρης: “Μακάρι την Κυριακή να γεμίσει το Καυτανζόγλειο”

Στον «FAIR PLAY FM 96,1» φιλοξενήθηκε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και μέλος της επιτροπής που «τρέχει» το ποδοσφαιρικό τμήμα του «Γηραιού», Φάνης Τουτζιάρης.

Για το ματς με τον Άρη Παλαιοχωρίου: «Πήγαμε για τη νίκη, δεν πήγαμε για την ισοπαλία. Μας μένουν τρεις τελικοί, αν τους κερδίσουμε θα είναι όλα καλά».

Για τη φιλοξενία στο Παλαιοχώρι: «Πρέπει να ευχαριστήσουμε τον ταξίαρχο, γιατί κατάλαβε ποιο είναι το σωστό. Παράλληλα, θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Άρη Παλαιοχωρίου, παρά την αρχική έκπληξη για την ποσότητα του κόσμου. Τέλος, να δώσω συγχαρητήρια στον κόσμο, που ήταν άψογος. Έχω μόνο ένα μικρό παράπονο. Ελπίζω όσοι φίλαθλοί μας ήταν στο Παλαιοχώρι, οι διπλάσιοι και οι τριπλάσιοι να είναι στο Καυτανζόγλειο. Δεν είναι εύκολη η Γ’ Εθνική. Μακάρι την Κυριακή να γεμίσει το Καυτανζόγλειο».

Για τον κόσμο του Ηρακλή: «Ο κόσμος του Ηρακλή έχει δείξει φέτος μεγάλη ηρεμία και υπομονή, καθώς έχει καταλάβει ότι η ομάδα είναι δική του. Όλοι δίνουν το υστέρημά τους και χάρη σε αυτό το υστέρημα βαδίζει η ομάδα. Το ματς της Κυριακής (σ.σ. απέναντι στην ΑΠΕ Λαγκαδά) είναι ένα από τα πιο κρίσιμα των τελευταίων χρόνων. Αυτό βλέπουμε πρώτο και κατ’ επέκταση προσβλέπουμε στο 3Χ3».

Για τις ερχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις: «Επαναλαμβάνω ότι η φιλοξενία των ανθρώπων του Παλαιοχωρίου ήταν άψογη. Βέβαια, δεν πήραμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Αν με το καλό βγούμε πρώτοι, μετά θα υπάρχει ένα μίνι πρωτάθλημα στο οποίο πρέπει να είμαστε σοβαροί για να κερδίσουμε την άνοδο».