- Bluearena - https://bluearena.gr -

Ο «σούπερ Τζιουμάκας», που αγωνίστηκε σε 4 ματς, σε 4 μερες!!!…

Φαινόμενο άξιο καταγραφής, αυτό που έκανε ο Στέλιος Τζιουμάκας στο τέλος της εβδομάδας, που πέρασε, καθώς την Πέμπτη, την Παρασκευή και την Κυριακή πρωταγωνίστησε στις νίκες του Εφηβικού και την πρόκρισή του στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και… ενδιάμεσα, το Σάββατο, πρωταγωνίστησε στη νίκη τετράδας της Ανδρικής ομάδας στο Βραχάτι κόντρα στον Παμβοχαϊκό.

Ο νεαρός άσσος, τοποθετήθηκε στην εκπομπή «Ώρα για Μπλε» του «Libero 107,4» για όλα: για το επίτευγμα της συμμετοχής σε τέσσερις αγώνες, εντός τεσσάρων ημερών και για τους στόχους της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Χαρακτηριστικά, σημείωσε:

«Κοιμήθηκα 15 ώρες, από την εξάντληση…»

«Το ταξίδι ήταν με αεροπλάνο και μείωσε κάπως την κούραση για μένα. Σίγουρα τα τέσσερα συνεχόμενα παιχνίδια ήταν κουραστικά κυρίως για την ψυχολογία. Το κάθε μέρα παιχνίδι σε κουράζει ψυχολογικά, όμως, κυρίως το Σάββατο τα έδωσα όλα γιατί θέλαμε πολύ την νίκη. Στα ματς με το εφηβικό ήταν σχετικά εύκολα και έκανα συντήρηση κατά κάποιον τρόπο. Δεν χάσαμε ούτε σετ με το εφηβικό. Μετά από όλα αυτά κοιμήθηκα από τις 12 το βράδυ ως τις 3 το μεσημέρι».

«Μεγάλη νίκη στο Βραχάτι»

«Στα εκτός έδρας παιχνίδι είχαμε σοβαρά θέματα. Μετά την νίκη με τον ΠΑΟΚ, αυτή στο Βραχάτι είναι η μεγαλύτερη που πετύχαμε. Πραγματικά ήμασταν αποφασισμένοι με τον Παμβοχαικό. Ο Αρμενάκης ήταν κλειδί, βοηθήσαμε και όλοι οι υπόλοιποι και σημαντική είναι η παρουσία των κεντρικών μας. Κρατήσαμε επίσης πολύ καλά και στην υποδοχή καθώς έξι παίκτες τους πίεζαν από το σέρβις πολύ.Ήταν κρίμα σε όλα αυτά τα εκτός έδρας ματς με ταξίδια, κούραση κλπ να μην μπορούμε να νικήσουμε. Το θέλαμε πολύ το Σάββατο και τα καταφέραμε».

«Προσοχή στον Εθνικό»

«Ο Εθνικός χρειάζεται προσοχή, δεν νίκησε τυχαία 3-0 την Νίκη Αιγινίου, χάσαμε εκεί 3-1 και είναι καλή ομάδα, έχουν αλλάξει και δύο παίκτες. Αν παίξουμε καλά, θα πάρουμε το τρίποντο». 

«Ασυγχώρητο κάθε λάθος στον ημιτελικό»

 «Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, χαρήκαμε για την κλήρωση, αλλά αυτό μπορεί να μας βγει και σε κακό. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε και καλούμαστε να παίξουμε σοβαρά. Ένα ματς είναι και αν δεν είσαι καλός και χάσεις δεν διορθώνεται μετά. Σε έναν ημιτελικό όλα γίνονται».

«Πρωτάθλημα με το Εφηβικό»

«Στο Εφηβικό θα είναι ένα τριήμερο με δυνατά ματς και πρέπει να παίξουμε καλά για να το κατακτήσουμε. Έχω δύο πανελλήνια παιδικά αλλά ακόμα δεν έχω πάρει εφηβικό και θα το πάρω φέτος». 

«Οι συμβουλές του μεγάλου αδελφού»

Ο αδερφός μου με συμβουλεύει συχνά, για θέματα που έχουν να κάνουν με το άθλημα. Μάλιστα, όποτε μπορεί βλέπει και τα ματς του Ηρακλή και  πάντα σχολιάζει και ενδιαφέρεται πολύ».