«Απελευθερωμένοι στο Final 4 – Ο Τσούκας κάνει φοβερά πράγματα»…

Ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης του «κυανόλευκου» μπάσκετ, Βαγγέλης Τσίμος, μιλά για την επάνοδο των Εφήβων στα τελικά, μετά από 13 χρόνια!

Ακαδημία, Μπάσκετ

Στην «κυανόλευκη» ραδιοφωνική εκπομπή, «Ώρα για Μπλε» και στον «Libero 107,4» τοποθετήθηκε ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης του Τμήματος Μπάσκετ του Ηρακλή, Βαγγέλης Τσίμος.

Στάθηκε στην επιτυχία της πρόκρισης του Εφηβικού σε Final 4 μετά από 13 ολόκληρα χρόνια, στις εκπληκτικές εμφανίσεις του ταλαντούχου, Θανάση Τσούκα και σε άλλα θέματα του «γαλάζιου» μπάσκετ.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του Βαγγέλη Τσίμου:

«Μακάρι να γίνουμε σαν το Εφηβικό του βόλεϊ»

«Μακάρι να φτάσουμε και εμείς στο επίπεδο των Εφήβων του βόλεϊ και να πάμε στα τελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος. Είμαστε στην αρχή, είναι ένα ταξίδι όμορφο που ξεκίνησε τον Σεπτέμβριο και το συνεχίζουμε τουλάχιστον ως και τις 27 Μαρτίου. Ίσως οι άλλες ομάδες να ήταν πιο οργανωμένες από εμάς αυτά τα 13 χρόνια. Η διαφορά μας ήταν ότι εμείς δεν κάναμε μεταγραφές αλλά βασιζόμασταν σε δικά μας παιδιά. Φέτος έγιναν μεταγραφές μόνο ουσίας, αυτές των Τσούκα και Βάνη, γιατί θέλουμε κυρίως να δίνουμε βάση στα δικά μας παιδιά».

«Ο φοβερός Θανάσης Τσούκας»

«Ο Θανάσης κάνει φοβερά πράγματα αλλά δεν είναι μόνος του, το μπάσκετ είναι ομαδικό και το κλίμα τον βοηθάει πολύ. Τα υπόλοιπα παιδιά είναι μία παρέα χρόνια και αυτό φαίνεται. Ο κ. Χατζηκυριακίδης ήταν στο παιχνίδι και παρακολούθησε αυτά τα παιδιά. Κανένας δεν μας υπολόγιζε στην αρχή. Δικαιώθηκε η δουλειά τους».

«Απελευθερωμένοι – Δεν είμαστε το φαβορί»

«Τώρα εκεί που πάμε φεύγει ο τίτλος του φαβορί που είχαμε στον όμιλο μας. Οι αγώνες ξεκινούν στη Μίκρα το ερχόμενο Σάββατο και θα παίξουμε δύο σερί Σάββατα και μετά Τρίτη, με αντιπάλους Άρη, Μαντουλίδη και ΠΑΟΚ. Δεν έχει ημιτελικό και τελικό, παίζουμε όλοι μεταξύ μας, έχει αλλάξει το σύστημα, είναι με βαθμολογία. Πάμε να το χαρούμε, είμαστε απελευθερωμένοι».

«Πανηγύρι στην Ακαδημία»

«Στους παίδες είμαστε κοντά στην πρόκριση στο Final 6 (6 είναι στους παίδες και όχι 4), ενώ γενικά στην Ακαδημία έχουμε πλέον 160 παιδιά με στόχο να τα κάνουμε πάνω από 200. Πέρσι είχαμε 80-85 παιδιά και φέτος τα διπλασιάσαμε, αυτό από μόνο του λέει κάτι. Τα Σαββατοκύριακα γίνεται πανηγύρι στο Ιβανώφειο. Στους Παίδες στηριζόμαστε αποκλειστικά δικά μας παιδιά. Κάποια από αυτά ανεβαίνουν σύντομα στο Εφηβικό τμήμα. Τα παιδιά του Παιδικού ήταν όλα στο γήπεδο να δουν τους Εφήβους και ανοίγει και η δική τους όρεξη». 

«Το Αντρικό θα βρει τον δρόμο του»

«Το Αντρικό θέλω να πιστεύω ότι θα τον βρει τον δρόμο του. Σίγουρα πονάει η Α2 και δεν θέλουμε να συνηθίζουμε να παίζουμε εκεί. Ο κόσμος καλείται να συνεχίζει να στηρίζει όπως κάνει σε όλα τα Τμήματα του Συλλόγου». 

«Αιμοδοσία στις 24 Μαρτίου»

«Στις 24 Μαρτίου θα γίνει η αιμοδοσία μας στο Ιβανώφειο από τις 9.30 ως τις 13.30 και είμαι αισιόδοξος ότι θα πάει πολύ καλά. Ήδη υπάρχει κόσμος που ενδιαφέρεται. Το αίμα είναι κόκκινο και το χρειαζόμαστε όλοι, εμείς βέβαια και οι πρίγκιπες είμαστε γαλαζοαίματοι». 

«Συγχαρητήρια στη Λίνα»

«Πολλά συγχαρητήρια και στη φίλη μου τη Λίνα Ντραμουντάνη, την Έφορο του Γυναικείου,  που κατακτά τον στόχο ετών με την ομάδα. Θα το γιορτάσουμε όλοι μαζί την άνοδο του Γυναικείου μας». 

 

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top