- Bluearena - https://bluearena.gr -

Μπαξεβάνος “Κάθε παιχνίδι για εμάς είναι τελικός”

Ο τεχνικός του Ηρακλή, Σπύρος Μπαξεβάνος, παρουσιάστηκε ευχαριστημένος για την εμφάνιση και το αποτέλεσμα που εξασφάλισε η ομάδα του . Ενώ τόνισε πως δεν έχει τελειώσει τίποτα και πως κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα μοιάζει με τελικός.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Είναι σαν νίκη, είναι ένα αποτέλεσμα που έπρεπε η ομάδα να ξεκινήσει από το μηδέν αυτό ήταν το ουσιαστικό. Προβληματιστήκαμε μέσα στη εβδομάδα πως θα παίξουμε γιατί είχαμε το πρόβλημα του Ρεβυθόπουλου.”

“Από εκεί και πέρα μπήκαμε με τον τρόπο που έπρεπε στον αγωνιστικό χώρο δημιουργήσαμε  καταστάσεις στην αντίπαλη εστία, βέβαια από εκεί και πέρα δεν μας βγήκαν κάποια πράγματα και χάσαμε την ηρεμία μας. Μετά ανέβηκε ο αντίπαλος είχαμε ένα κακό διάστημα στα τελευταία είκοσι λεπτά του πρώτου ημιχρόνου. Δεν πηγαίναμε εμείς πρώτοι στη μπάλα μας έπαιρναν όλες τις δεύτερες μπάλες και τις μονομαχίες.”

“Το καλό ήταν ότι στο δεύτερο ημίχρονο είδα μεστό παιχνίδι από τα παιδιά, ο καθένας ήξερε τι πρέπει να κάνει δεν απειληθήκαμε σε καμιά φάση και αν ήμασταν πιο προσεκτικοί θα μπορούσαμε να βγούμε σε κάποια αντεπίθεση και να βάλουμε ένα τέρμα.”

“Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε δεν έχει τελειώσει τίποτα αυτό πρέπει να το καταλάβουν πρώτα από όλα τα παιδιά. Όλοι μας πρέπει να καταλάβουμε ότι για εμάς το επόμενο παιχνίδι είναι τελικός, το κάθε παιχνίδι είναι τελικός είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε μέχρι το τελευταίο παιχνίδι σαν να είναι τελικός να το παίρνουμε και να πηγαίνουμε στο επόμενο. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους”