LIVE: Άρης Παλαιοχωρίου – Ηρακλής 0-0 (ΤΕΛΙΚΟ)

Η εξέλιξη της μάχης κορυφής, σε πραγματικό χρόνο…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η BlueArena θα καταγράψει όλα τα στοιχεία εξέλιξης της αναμέτρησης Άρη Παλαιοχωρίου – Ηρακλή, στο γήπεδο Παλαιοχωρίου Χαλκιδικής, με αμεσότητα και σε πραγματικό χρόνο.

Μείνετε μαζί μας…

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ: 0-0. Ο Ηρακλής πήρε το ισόπαλο αποτέλεσμα που τον ευνοεί, χωρίς να απειληθεί τόσο, όσο αναμενόταν από την επιθετικότητα του αντιπάλου. Οι “κυανόλευκοι” δεν μπόρεσαν να φανούν ικανοί διεκδικητές της νίκης, ωστόσο πιστώνονται το γεγονός ότι κράτησαν απέναντι σε αντίπαλο, που καιγόταν για τη νίκη.

89΄ Τελευταία αλλαγή για τον Ηρακλή: Κρυστάλλης αντί Ρόβα.

80΄ Ο Παπαδόπουλος κάνει το γύρισμα, αλλά προ του Τάι, που βρίσκονταν σε επίκαιρη θέση, απομακρύνουν σε κόρνερ οι γηπεδούχοι.

75΄ Αλλαγή “κόφτη” στη μεσαία γραμμή για τον Ηρακλή: Παντελής Αθανασίου αντί Μάριου Κωστούλα.

@ Εξακολουθούν πιο επιθετικά οι γηπεδούχοι και – όπως όλα δείχνουν – όσο θα περνά ο χρόνος θα εντείνουν την πίεσή τους.

62΄ Καλό σουτ του Παναγιωτούδη, μετά από προσπάθεια του Καζναφέρη, η μπάλα άουτ.

61΄ Δεύτερη αλλαγή για τον Ηρακλή, με τον Πτηνόπουλο να περνά στη θέση του Μεντί, που τραυματίστηκε.

@ Πρώτη αλλαγή (σωστή επιλογή) του Σπύρου Μπαξεβάνου με την έναρξη του δευτέρου μέρους. Παναγιωτούδης αντί Καστριτσέα και ο Καζναφέρης περνά δεξιός μπακ, ενώ ο Γιαννίτσης στη φυσική θέση του, ως στόπερ.

@ Και με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Άρης Παλιοχωρίου είναι πιο επικίνδυνος. Κακή επιλογή αντιμετώπισης του αγώνα από τον Ηρακλή.

46΄ Έναρξη δευτέρου μέρους.

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: 0-0. Ο Ηρακλής μπήκε με ενθουσιασμό στον αγώνα, αλλά μετά τα πρώτα λεπτά, ο Άρης Παλαιοχωρίου ισορρόπησε και ήταν εκείνος που δημιούργησε κινδύνους και καταστάσεις για γκολ. Οι “κυανόλευκοι” έδειξαν μπλοκαρισμένοι μεσοεπιθετικά και αδύναμοι να απειλήσουν, ενώ φαίνονται επιρρεπείς στο να δέχονται φάσεις στα καρέ τους. Αν δεν αλλάξει μορφή η αντιμετώπιση του αγώνα από τον “Γηραιό”, προβλέπεται δύσκολο δεύτερο ημίχρονο, με δεδομένη την ανάγκη των γηπεδούχων για νίκη…

44΄ Μόνος στην πλάτη της άμυνας του Ηρακλή ο Καρλόπουλος, επιχειρεί να σκοράρει με το κεφάλι, αλλά η μπάλα φεύγει άουτ. Σημαντικότατη ευκαιρία για τους γηπεδούχους.

35΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από Καρλόπουλο, σε κόρνερ ο Βοσνιάδης.

@ Πεσμένος ο Ηρακλής μετά τα πρώτα λεπτά του αγώνα, με τους γηπεδούχους να επιχειρούν να τον απειλήσουν.

32΄ Επικίνδυνο σουτ του Αγτζίδη, η μπάλα άουτ, πολύ κοντά στα δοκάρια.

28΄ Πρώτη φάση για τους γηπεδούχους με κεφαλιά του Σιμόνι, άουτ.

@ Επιλογή του “κυανόλευκου” προπονητή η παρουσία ενός ιδιαίτερα “ψηλού” σχήματος, με Γιαννίτση, Καστριτσέα, Μεντί, Καραντασιάδη και Κωστούλα.

@ Ο Μιχάλης Γιαννίτσης, η επιλογή του Σπύρου Μπαξεβάνου για τη θέση του δεξιού μπακ. Στον κεντρικό άξονα της μεσαίας γραμμής ο Κώστας Καζναφέρης.

11΄ Νέα απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Τάι, άουτ.

10΄ Πιο δυνατά μπήκε στον αγώνα ο Ηρακλής, προσπαθούν να ισορροπήσουν οι γηπεδούχοι.

2΄ Εκτέλεση φάουλ από τον Τάι, δύσκολα στη γωνία του ο τερματοφύλακας.

1΄ Έναρξη του αγώνα.

@ Όσοι δεν βρίσκουν χώρο στην κερκιδούλα του γηπέδου, λαμβάνουν θέση περιμετρικά του γηπέδου και έχουν διοργανώσει και δεύτερο πυρήνα υποστήριξης…

@ Παρά τις απαγορεύσεις και πάλι σε καθεστώς έδρας αγωνίζεται ο Ηρακλής! Εκατοντάδες οι “κυανόλευκοι” οπαδοί, που βρίσκονται στο γήπεδο!!!

@ Κακή η κατάσταση και του αγωνιστικού χώρου…

@ Χωρίς την παραμικρή δημοσιογραφική υποδομή το γήπεδο του Παλαιοχωρίου…

@ “Αναδόμηση” στη βασική ενδεκάδα από τον Σπύρο Μπαξεβάνο. Μέσα ο Κώστας Καζναφέρης, ο Κριστιάνο Μεντί και ο Λεωνίδας Καστριτσέας.

Η σύνθεση του Ηρακλή: Βοσνιάδης, Καραντασιάδης, Καστριτσέας (46΄ Παναγιωτούδης), Γιαννίτσης, Κυριακίδης, Καζναφέρης, Κωστούλας (75΄ Αθανασίου), Τάι, Παπαδόπουλος, Ρόβας (89΄ Κρυστάλλης), Μεντί (61΄ Πτηνόπουλος).

Άρης Παλαιοχωρίου: Καρακούτσης, Δημητρακόπουλος, Αγτζίδης, Ταϊρης, Αποστολάς, Αποστόλου, Σκέμπι, Κουκουλέκης, Ιγνατίδης, Καρλόπουλος, Σιμόνι.

@ Οι φίλοι του Ηρακλή έχουν τοποθετηθεί περιμετρικά του γηπέδου, σε ένα ύψωμα, το οποίο δίνει ορατότητα προς το γήπεδο. Πάντως και στην μοναδική κερκίδα του γηπέδου, ο περισσότερος κόσμος είναι «κυανόλευκος»…

@ Παρά τα αυστηρά αστυνομικά μέτρα, είναι πολλοί οι Ηρακλειδείς, οι οποίοι κατόρθωσαν να «σπάσουν» τα μπλόκα και να βρεθούν εντός Παλαιοχωρίου.

@ Πολλές οι προστριβές των αστυνομικών με φίλους του Ηρακλή στα μπλόκα και, μάλιστα, πραγματοποιήθηκαν και κάποιες προσαγωγές για… εξακρίβωση στοιχείων στον

@ Δεν υπάρχει δίοδος προς το Παλαιοχώρι, που να μην έχει στηθεί μπλόκο της αστυνομίας.

 

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top