- Bluearena - https://bluearena.gr -

Και τώρα, οι δυο μας…

Προετοιμασμένος με τον καλύτερο δυνατότρόπο, τόσο σε ψυχολογικό, όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο, ο Ηρακλής, «ρίχνεται» στη μάχη, κόντρα στον Άρη Παλαιοχωρίου, στην πλέον καθοριστική αναμέτρηση για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος. Μία αναμέτρηση, η οποία θα κρίνει – ουσιαστικά – την υπόθεση της πρωτιάς στον 2ο  Όμιλο, επιδίωξη που αποτελεί στόχο της «κυανόλευκης» ομάδας.

Απέναντι στον άμεσο συνδιεκδικητή του ιδίου στόχου, ο Ημίθεος θέλει να αποδείξει εντός των τεσσάρων γραμμών του αγωνιστικού χώρου, ότι το μόνο πλεονέκτημα, που διατηρούν οι γηπεδούχοι, είναι αυτό της έδρας και ότι η δυναμική, η ποδοσφαιρική ποιότητα και η ικανότητα αποτελούν εφόδια της δικής τους πλευράς.

Στόχος των φιλοξενουμένων και σε αυτόν τον αγώνα δεν είναι άλλος από την κατάκτηση της νίκης, η οποία θα τους οδηγήσει εκ του ασφαλούς στην κατάκτηση της πρωτιάς και στη συνέχιση της προσπάθειας για την άνοδο.

Όχι στις στιγμιαίες αδράνειες

Εντός της εβδομάδας, η τεχνική ηγεσία δούλεψε εντατικά στον τομέα της αποφυγής των στιγμιαίων αδρανειών, όσον αφορά στην αμυντική συμπεριφορά της ομάδας και ιδίως στη διαχείριση των στατικών φάσεων.

Τέτοιες στιγμιαίες αδράνειες, έφεραν γκολ από το πουθενά στους αγώνες της Πολίχνης, της Χαλάστρας και σε αυτόν με τη Νάουσα στο Καυτανζόγλειο, με συνέπεια ο στόχος του Σπύρου Μπαξεβάνου να αφορά στην αποφυγή ανάλογων λαθών που μπορεί να στοιχίσουν, ιδίως από τη στιγμή, κατά την οποία ο σημερινός αντίπαλος «καίγεται» για τη νίκη και είναι εκ των πραγμάτων υποχρεωμένος να δημιουργήσει όσο το δυνατόν περισσότερες καταστάσεις στην «κυανόλευκη» περιοχή.

Γεμάτος από επιλογές

Μόνο ο τιμωρημένος Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος απουσιάζει από την αρχική αποστολή των «19», εκ των οποίων θα προκύψει πριν τον αγώνα η τελική 18άδα.

Αυτό σημαίνει ότι ο τεχνικός του «Γηραιού» θα έχει να διαχειριστεί σχεδόν το σύνολο των επιλογών σε επίπεδο αγωνιστικού δυναμικού.

Την αποστολή αποτελούν οι:

Γιώργος Αμπάρης, Παναγιώτης Βοσνιάδης, Παντελής Αθανασίου, Βασίλης Αμαραντίδης, Μιχάλης Γιαννίτσης, Κώστας Καζναφέρης, Άγγελος Καραντασιάδης, Λεωνίδας Καστριτσέας, Νίκος Κουρέλλας, Παντελής Κρυστάλλης, Σάββας Κυριακίδης, Μάριος Κωστούλας, Κώστας Παναγιωτούδης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Μηνάς Πτηνόπουλος, Χρήστος Ρόβας, Λεό Ντε Σμεντ, Κριστιάνο Μεντί, Τάι.

Στις 15:00, με «live» από τη BlueArena

Η αναμέτρηση μεταξύ του Άρη Παλαιοχωρίου και του Ηρακλή θα διεξαχθεί στις 15:00, στο γήπεδο Παλαιοχωρίου Χαλκιδικής.

Λόγω της παντελούς απουσίας σχετικής υποδομής, είναι αδύνατη η διαδικτυακή τηλεοπτική κάλυψη του αγώνα από το Iraklis TV.

Η BlueArena θα καλύψει τη μάχη κορυφής, μέσω «live» ενημέρωσης και καταγραφής – σε πραγματικό χρόνο – όλων των στοιχείων εξέλιξής της.