- Bluearena - https://bluearena.gr -

Φουλ για τίτλο!

Η εφηβική ομάδα του Ηρακλή απέδειξε για ακόμα μια φορά την ποιότητα της κερδίζοντας με 3-0 σετ τον Έβρο Σουφλίου και πέρασε στο final 4 του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος το οποίο θα διεξαχθεί στις 23-25 Μαρτίου. Η δεύτερη ομάδα από την βόρεια Ελλάδα που πέρασε στην τελική τετράδα του πρωταθλήματος είναι ο Πήγασος Πολίχνης που άφησε εκτός τον ΑΟ Πρέβεζας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδα βόλεϊ και οι δηλώσεις των Μπαμπαλιούτα και Τζιουμάκα:

Στην Τετράδα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος !!!!

Με μια καταπληκτική εμφάνιση οι έφηβοι επικράτησαν με 3-0 κόντρα στην ομάδα του Έβρου και εξασφαλισαν την θέση τους στην τετράδα για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Τα σετ 3-0 (25-16, 25-19, 25-15)

Ο προπονητής της ομάδας Λάμπης Μπαμπαλιούτας μετά τον αγώνα δήλωσε : Ήταν πιστεύω το τέλειο τετραήμερο για την ομάδα μας, πήγαν όλα καλά, τέσσερις νίκες με το εφηβικό. Από την αρχή γνωρίζαμε ότι είμαστε το φαβορί, θέλαμε να κάνουμε μια σωστή διαχείριση χωρίς να υποτιμησουμε καμία ομάδα. Τα παιδιά ήταν αρκετά συγκεντρωμένα, παίξανε αυτό που μπορούσαν και νομίζω δίκαια προκριθήκαμε για το final 4 του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Ο αρχηγός της ομάδας Στ. Τζιουμάκας είπε: Ξέραμε ότι υπάρχει ένας πολύ καλός επιθετικός από την άλλη ομάδα και ότι όλα τα παιδιά γνωρίζουν καλό βόλεϊ και έχουν καλό προπονητή. Εμείς παίξαμε συγκεντρωμένα, σοβαρά χωρίς να πιάσουμε μια καλή απόδοση. Παίξαμε όπως έπρεπε για να πάρουμε την πρόκριση για το final 4 του Πανελληνίου.