- Bluearena - https://bluearena.gr -

Κέρδισε και συνεχίζει

Οι έφηβοι του Ηρακλή πραγματοποίησαν ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση κερδίζοντας την Αργώ Βόλου με 3-0 σετ. Οι αθλητές της εφηβικής ομάδας του Ημίθεου πέτυχαν το 3 στα 3 και κατέκτησαν την πρώτη θέση του Α’ ομίλου.

Πλέον στον Ηρακλή στρέφουν την προσοχή του στο παιχνίδι της επόμενης φάσης. Που θα αντιμετωπίσουν το πρωτοπόρο του Β΄ομίλου, με τον νικητή να περνάει στο Final 4 του Πανελλήνιου πρωταθλήματος.

Οι “κυανόλευκοι” παρατάχθηκαν στο σημερινό παιχνίδι μη έχοντας στην διάθεση τους τον πρώτο προπονητή της ομάδας Λάμπη Μπαμπαλιούτα όπως επίσης και τον αρχηγό της εφηβικής ομάδας Στέφανο Τζιουμάκα καθώς οι δύο αθλητές είχαν υποχρεώσεις με την αντρική ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση και οι δηλώσεις του Στέφανου Νάνα:

Οι έφηβοι της ομάδας μας για ακόμη μια φορά τα έδωσαν όλα μέσα στο παιχνίδι, επικράτησαν άνετα με 3-0 επί του ΑΣ Αργώ Βόλου και πανηγύρισαν την 3η σερί νίκη τους.

Τα σετ ( 25-18, 25-19, 25-14)

Ο προπονητής της ομάδας μας κ. Στέφανος Νανάς αναφορικά είπε : « Το σημερινό παιχνίδι είχε πολλά χαρακτηριστικά με το χθεσινό. Κάναμε μια διαχείριση, προσπαθήσαμε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες. Το μυαλό μας φυσικά είναι στραμμένο περισσότερο στο αυριανό παιχνίδι χιαστί και περιμένουμε να δούμε τον αντίπαλο που θα παίξουμε. Με το καλό να γυρίσουν ο Στ. Τζιουμάκας μαζί με τον προπονητή μας Λ. Μπαμπαλιούτα και αύριο να παρουσιαστούμε όπως πρέπει γιατί ουσιαστικά αυτό το παιχνίδι περιμέναμε για να περάσουμε εκεί που πιστεύω ότι ανηκουμε, δηλαδή στο final 4 του Πανελληνιου Πρωταθληματος».