- Bluearena - https://bluearena.gr -

Η τετράδα περνά από το Βραχάτι…

Ήταν δεδομένο ότι ο Ηρακλής θα χρειαζόταν – αναγκαστικά – επιτυχημένα αποτελέσματα μακριά από τη Μίκρα. Θα χρειαζόταν, δηλαδή, να υλοποιήσει το πιο δύσκολο σενάριο, με βάση τις ιδιαιτερότητες, τις οποίες εμφανίζει σε αγωνιστικό επίπεδο, προκειμένου να κρατηθεί στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα της Volley League.

Ο στόχος της τετράδας απαιτούσε εξ αρχής ισορροπία αποτελεσμάτων εντός – εκτός και στο «κυανόλευκο» στρατόπεδο θα πρέπει να αισθάνονται ευτυχείς για το γεγονός ότι, παρά και την πρόσφατη εκτός έδρας αστοχία, με την «καθαρή» ήττα από την Κηφισιά, έχουν τη δυνατότητα με μία νίκη σήμερα στο Βραχάτι, κόντρα στον Παμβοχαϊκό, να πραγματοποιήσουν τη μεγάλη κίνηση «κλειδώματος» της 4ης θέσης.

Κρίσιμη μάχη, κόντρα σε άμεσα ενδιαφερόμενο

Η αναμέτρηση με τον Παμβοχαϊκό, συνιστά πρόκληση δυνατοτήτων για την ομάδα του Γιάννη Ορφανού, καθώς αγωνίζονται κόντρα σε μία ομάδα από τις καλές του πρωταθλήματος, η οποία, μάλιστα, συνδιεκδικεί με τον Ημίθεο (παράλληλα με Χαλκίδα, Νίκη Αιγινίου και Κηφισιά) την τέταρτη θέση της τελικής βαθμολογικής κατάταξης.

Ο Παμβοχαϊκός διαθέτει έμπειρο και αξιόλογο έμψυχο δυναμικό, καθώς και το πλεονέκτημα της έδρας στη συγκυρία αυτής της κρίσιμης μάχης και εμφανίζεται ιδιαιτέρως ανεβασμένος αγωνιστικά το τελευταίο χρονικό διάστημα, επιτυγχάνοντας θετικά αποτελέσματα.

Ώρα υπέρβασης για τον Ηρακλή

Από την πλευρά του ο «Γηραιός» οφείλει – επιτέλους – να υπερβεί τις εκτός έδρας αγωνιστικές αδυναμίες του, στο πιο κατάλληλο χρονικό σημείο, σε έναν αγώνα, το αποτέλεσμα του οποίου θα κρίνει πολλά για τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς.

Η υπέρβαση είναι το ζητούμενο για τους φιλοξενουμένους, οι οποίοι, αν και εφόσον βρεθούν με τον πραγματικό αγωνιστικό εαυτό τους, ως προς τα κομβικά σημεία του παιχνιδιού τους (επίθεση, υποδοχή, άμυνα και μπλοκ), μπορούν να πετύχουν το στόχο του να φύγουν νικητές από το Βραχάτι.

Στις 18:00, με «live» από τη BlueArena   

Ο αγώνας Παμβοχαϊκού – Ηρακλή είναι προγραμματισμένος να διεξαχθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο «Γιώργος Τριαντάφυλλος» του Βραχατίου, στις 18:00.

Το παιχνίδι δεν θα καλυφθεί τηλεοπτικά, όμως η BlueArena θα καλύψει την πόντο – πόντο την καταγραφή της εξέλιξής του, μέσω «live» ενημέρωσης.