Υποκρισίας… το ανάγνωσμα από τον Άρη Παλαιοχωρίου…

Ενώ κάνει τα πάντα για να «παίξει» το παιχνίδι έξω από τις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, με ανακοίνωσή του μιλά για το… «αθλητικό πνεύμα» και καταδικάζει τις «εξωαγωνιστικές δραστηριότητες»…!!!

Διάφορα, Ποδόσφαιρο

Ανακοίνωση που κάνει να γελάνε και τα σημαιάκια του κόρνερ εξέδωσε η διοίκηση του Άρη Παλαιοχωρίου, επιδεικνύοντας… «κατευναστικό» πνεύμα, την ώρα που έχει ναρκοθετήσει από νωρίς την κυριακάτικη αναμέτρηση. Μάλιστα, συνοδεύει την ανακοίνωση με τη φωτογραφία, που έχουμε αναρτήσει…

Αναλυτικά το κείμενό της, που θα προκαλέσει αβίαστα τον γέλωτα:

«Ο Αθλητισμός αν ήταν θεός θα ήταν ο θεός της ειρήνης : να μην ξεχνάμε τους Ολυμπιακούς αγώνες και την εκεχειρία που είχαν οι πόλεις κράτη κατά την διάρκεια των αγώνων.

Προχωράμε λοιπόν σε ένα ενωτικό και ειρηνικό κάλεσμα, σε όλο τον φίλαθλο κόσμο της περιοχής, και όχι μόνον, στην Κυριακάτικη Γιορτή του ποδοσφαίρου με αντιπάλους την αξιόμαχη ομάδα μας και τον θρυλικό Ηρακλή Θεσσαλονίκης .

Εξωαθλητικες δράσεις που δημιουργούν εντάσεις την συγκεκριμένη ημέρα γιορτής είναι a priori καταδικαστέες γιατι αντιτίθενται στο αθλητικό ιδεώδες !

Ο νοών νοείτω!».

 

Σχετικά Άρθρα

Περίτρανη δικαίωση για Ηρακλή: Εκτός υποψιών για παράνομο στοιχηματισμό!

Ποδόσφαιρο

Back to Top