Οι «πρέσβεις του αθλητικού πνεύματος» δίνουν μόνο 15 προσκλήσεις!!!

Ενώ στον αγώνα του Καυτανζογλείου τους δόθηκαν 85 και εξυπηρετήθηκαν και οι φίλοι της ομάδας τους, που τοποθετήθηκαν στο πέταλο της Θύρας 1…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Οι διοικούντες του Άρη Παλαιοχωρίου, μπορεί να εκδίδουν… «βαθυστόχαστες» ανακοινώσεις, ως πρέσβεις του… αθλητικού πνεύματος, όμως στην πράξη εξακολουθούν να παίζουν το εξωαγωνιστικό παιχνιδάκι τους.

Ο πρόεδρος της «κυανόλευκης» διοίκησης, Νίκος Βαφειάδης, είχε προσφάτως δηλώσει ότι υπολογίζει στις 85 προσκλήσεις, που είχε εξασφαλίσει ο Ηρακλής στους φιλοξενούμενους από τη Χαλκιδική, ως γηπεδούχος στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου στο Καυτανζόγλειο.

Ωστόσο, οι Χαλκιδικιώτες ενημέρωσαν τους ιθύνοντες του Ημίθεου ότι μπορούν να τους χορηγήσουν μόνο 15 (!) προσκλήσεις για τον αγώνα της Κυριακής, ενώ παράλληλα γνωρίζουν άριστα (άλλωστε εκείνοι συνέβαλαν καταλυτικά σε αυτήν) την απόφαση για απαγόρευση μετάβασης των φίλων των «κυανολεύκων» στο γήπεδό τους.

Να σημειωθεί ότι ο Ηρακλής, ως οικοδεσπότης, πέρα από τις 85 προσκλήσεις που χορήγησε στην πλευρά του Άρη Παλαιοχωρίου, εξυπηρέτησε και την παρουσία περίπου 100 οπαδών του, τοποθετώντας τους στο πέταλο της θύρας 1 του Καυτανζογλείου…

 

 

 

Σχετικά Άρθρα

“Πρόθυμος για τη διαδοχή μου, χωρίς τελεσίγραφα και επικοινωνιακά τεχνάσματα”

Ποδόσφαιρο

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top