Στο στόχαστρο της ΕΠΟ για μηδενισμό! – Επαγρυπνούν διοίκηση και οπαδοί!

Το ύπουλο παρασκήνιο και οι Ηρακλειδείς, που θα πρέπει να μεταβούν με πολύ μυαλό και σύνεση στο Παλαιοχώρι…

Σε απόλυτη επαγρύπνηση και σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η διοίκηση του ποδοσφαιρικού Ηρακλή, αλλά και οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας, προκειμένου να προστατευθούν και τα εξωαγωνιστικά συμφέροντα του Συλλόγου, μέσα από την κρίσιμη και καθοριστική διαδικασία της κυριακάτικης αναμέτρησης στο Παλαιοχώρι.

Οι εκτιμήσεις που επικρατούν, αναφέρουν ότι στους ιθύνοντες του γνωστού για τα… «φιλοηρακλειδίστικα» αισθήματά του, κατεστημένου διοίκησης του ποδοσφαιρικού χώρου, η συγκεκριμένη συγκυρία φαντάζει ως μία πολύ καλή πιθανότητα για επιχείρηση νέας εξόντωσης (πάντοτε σε εξωαγωνιστικό επίπεδο, όπως συνηθίζουν) του Ημίθεου.

Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες της ΕΠΟ δεν έχουν δει με καθόλου καλό μάτι την επιμονή και την απόφαση των φίλων της ομάδας να εκστρατεύσουν στο χωριό της ορεινής Χαλκιδικής, παρά το γεγονός ότι η Ομοσπονδία έκανε τα πάντα ώστε να αποτρέψει την παρουσία τους στον πλέον καθοριστικό για την υπόθεση της ανόδου αγώνα, ορίζοντας το απολύτως ακατάλληλο γήπεδο του Παλαιοχωρίου, ως έδρα.

Καιροφυλακτούν, με το δάκτυλο στη σκανδάλη

Αυτό, το οποίο αναμένουν και προσμένουν, είναι να δημιουργηθούν εντάσεις και δυσάρεστες καταστάσεις, ικανές να διαμορφώσουν ένα περιβάλλον, με εργαλείο το οποίο θα βυσσοδομήσουν, προκειμένου να θέσουν εκτός στόχου ανόδου τον Ηρακλή.

Προσμένουν, δηλαδή, μία επιβαρυντική για τον Ημίθεο εικόνα, από πλευράς συμπεριφοράς του κόσμου του, προκειμένου η αναμέτρηση να οδηγηθεί σε μη τέλεση ή διακοπή, με τις γνωστές συνέπειες μηδενισμού, που μία τέτοια έκβαση συνεπάγεται…

Έχουσιν γνώσιν οπαδοί και διοίκηση!

Όμως, σε αυτό το σενάριο δεν πρόκειται να βρουν πρωταγωνιστές τους οπαδούς του Ηρακλή. Τα στελέχη της διοίκησης του ποδοσφαιρικού «Γηραιού» και οι επιτελείς των οργανωμένων, βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία, προκειμένου η μετάβαση και η παρουσία των Ηρακλειδέων στο Παλαιοχώρι (την οποία ποτέ και κανείς δεν μπορεί και δεν θα αποτρέψει) να τύχουν της απόλυτης προστασίας από ακραίες συμπεριφορές, οι οποίες θα λειτουργήσουν βλαπτικά για τα αγωνιστικά συμφέροντα της ομάδας, σε αυτήν την – τόσο κρίσιμη για την επίτευξη του στόχου της ανόδου – συγκυρία.

Η «κυανόλευκη» επαγρύπνηση και η απολύτως… «υποψιασμένη» αντιμετώπιση της κατάστασης, τόσο από τον επίσημο Ηρακλή, όσο και από το σύνολο του κόσμου του, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι, όσοι απεργάζονται σχέδια εξόντωσης εις βάρος του Ημίθεου (τι πρωτότυπο!!!), θα βρεθούν ενώπιον της πλήρους αποτυχίας την ερχόμενη Κυριακή…

 

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top