Η… «τρόικα» ορίζει τον αγώνα στο Παλαιοχώρι!

Με το… «επιχείρημα» της «άδειας καταλληλότητας», ΕΠΟ, ΕΠΣ Χαλκιδικής και Άρης Παλαιοχωρίου, κρατούν τον αγώνα της ανόδου στο γήπεδο του χωριού…

Εξ αρχής και παρά την επίσημη θέση της αρμόδιας Αστυνομικής Διεύθυνσης, οι γηπεδούχοι της καθοριστικής αναμέτρησης της Κυριακής ήθελαν να διασφαλίσουν τη διεξαγωγής της στο γήπεδο του χωριού τους, ασχέτως αν αυτό είναι απολύτως ακατάλληλο για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Εφόσον λοιπόν ο Άρης Παλαιοχωρίου επέμενε, η ΕΠΣ Χαλκιδικής έσπευσε να εξυπηρετήσει αυτήν την επιμονή και το συμφέρον του, το οποίο επέβαλε να παίξει το τελευταίο χαρτί του για την άνοδο στη φυσική έδρα του, έστω κι αν αυτό αντίκειται σε κάθε ποδοσφαιρική λογική.

Εφόσον, επίσης, η ΕΠΣ Χαλκιδικής κελεύει προς αυτήν την κατεύθυνση, η ΕΠΟ (η «νέα ΕΠΟ», η οποία στηρίχθηκε στην πρόσφατη εκλογική διαδικασία από την Ένωση Χαλκιδικής, βεβαίως) έπρεπε να συνταχθεί σε αυτήν την επιθυμία με απόφασή της. Όπερ και εγένετο…

Η… «άδεια καταλληλότητας»

Μέσα από τις διαβουλεύσεις της… «τρόικας», Άρης Παλαιοχωρίου, ΕΠΣ Χαλκιδικής και ΕΠΟ αποφάσισαν να παίξουν το χαρτί της αδείας καταλληλότητας που διατηρεί το γήπεδο του χωριού της ορεινής Χαλκιδικής.

Συνεπώς, με τη δική τους λογική των… αλληλοεξυπηρετήσεων, η ΕΠΟ πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων το έγγραφο περί ακαταλληλότητας της Αστυνομίας και θα ορίσει τη διεξαγωγή της αναμέτρησης στο γήπεδο του Παλαιοχωρίου.

Για ποια «καταλληλότητα» μιλάμε;

Βεβαίως, η περίφημη «άδεια καταλληλότητας», που βάζουν μπροστά στην όλη υπόθεση οι της ΕΠΟ και οι του Παλαιοχωρίου, αδιαφορώντας για την επικινδυνότητα του εγχειρήματός τους, αφορά σε αγώνες του επιπέδου της Γ΄ Εθνικής.

Το αυτονόητο, που επεσήμανε η Αστυνομία, έχει να κάνει με ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΓΩΝΑ (!!!), ο οποίος αφορά σε παιχνίδι ειδικών συνθηκών, καθώς δεν ανταποκρίνεται στο επίπεδο της κατηγορίας για την οποία κρίθηκε κατάλληλο το γήπεδο του χωριού της ορεινής Χαλκιδικής.

Ο Άρης Παλαιοχωρίου δεν φιλοξενεί την… Αρναία, αλλά τον Ηρακλή, top class ομάδα του Ελληνικού ποδοσφαίρου, η οποία θα φέρει μαζί της πλήθος οπαδών της από τη γειτονική Θεσσαλονίκη. Αυτό προσποιούνται ότι δεν καταλαβαίνουν οι της… «τρόικας», που αποφάσισαν να διεξαχθεί ΑΥΤΗ η αναμέτρηση σε ΑΥΤΟ το… «κατάλληλο» γήπεδο…

 

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top