- Bluearena - https://bluearena.gr -

Η… «σιωπή» του Ρόβα και το εν αναμονή ξέσπασμα…

Το κοντέρ έχει σταματήσει στα «21». Είναι απολύτως προσωρινό και παράλληλα απολύτως βέβαιο ότι ο πολυσκόρερ όλων των κατηγοριών, της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, θα επανέλθει με απόλυτη συνέπεια στα ραντεβού του με τα αντίπαλα δίχτυα και, μάλιστα, εξαιρετικά σύντομα.

Ο Χρήστος Ρόβας, του οποίου η συνταρακτική ευχέρεια στο σκοράρισμα έχει καταστεί δομικό εργαλείο για την πορεία του Ηρακλή προς την κορυφαία θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχει απολέσει την επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα στους τρεις τελευταίους αγώνες της ομάδας του.

Την τελευταία φορά, κατά την οποία έπραξε αυτό, που γνωρίζει άριστα, δηλαδή να τελειώνει με απόλυτη επιτυχία φάσεις, ήταν στον αγώνα με την Καρδία, στο 2-1 του Καυτανζογλείου υπέρ των «κυανολεύκων», χαρίζοντας τη νίκη και τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στη γηπεδούχο πλευρά.

Ακολούθησε ο αγώνας με τον Μακεδονικό στην Πολίχνη, όπου η κάκιστη εμφάνιση του «Γηραιού» οδήγησε στην αδόκητη ήττα με 1-0, με ολόκληρο το «γαλάζιο» αγωνιστικό σύνολο να μένει μακριά από το γκολ.

Στη συνέχεια, ο αγώνας με τη Νάουσα στο Καυτανζόγλειο και η δύσκολη επικράτηση με 2-1, χάρη στο… buzzer beater του Παντελή Κρυστάλλη, με το… «πολυβόλο» του Ηρακλή να εξακολουθεί να σιωπά.

Ακόμη και στο επιθετικό «ξεμπούκωμα» της ομάδας στη Χαλάστρα, ο χαρισματικός γκολτζής ήταν απών. Ο Ηρακλής πέρασε από την έδρα του Καμπανιακού, επιτυγχάνοντας τέσσερα γκολ, αλλά ο Χρήστος Ρόβας δεν έσπασε τη «σιωπή» του…

Θα «μιλήσει» στο Παλαιοχώρι, μετά από ένα μήνα ακριβώς!

Όπως σχολιάζουν στο περιβάλλον της ομάδας, ο ασυγκράτητος σκόρερ του Ημίθεου είναι πανέτοιμος «να σπάσει τη σιωπή του» και να… «μιλήσει» με γκολ, στην… «επέτειο» της συμπλήρωσης ενός μήνα αποχής του από τις επαφές με τα αντίπαλα δίχτυα.

Ο αγώνας με τον Άρη Παλαιοχωρίου είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 11 Μαρτίου, ημερομηνία κατά την οποία συμπληρώνεται ένας μήνας από την τελευταία φορά που ο «κυανόλευκος» στράικερ έκανε το καθήκον του (ήταν κόντρα στην Καρδία, στις 11 Φεβρουαρίου) και αυτό θεωρείται σημαδιακό.

Και θα κάνει το καθήκον του, εφαρμόζοντας την άφθαστη… τέχνη του, σε αγώνα, ο οποίος σημαίνει τα πάντα για τη φετινή αγωνιστική προσπάθεια και τον στόχο του Ηρακλή…