Χουάντερσον: «Κάποια στιγμή θα επιστρέψω»…

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας, που έγινε γνωστός στο Ελληνικό ποδόσφαιρο από τον Ημίθεο, μιλά για την πρώην ομάδα του.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Χουάντερσον στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena 89,4»:

Για τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Πανιώνιο πριν από ακριβώς τρία χρόνια: «Φυσικά και το θυμάμαι. Είναι από τις στιγμές που δύσκολα μπορεί να ξεχάσει κανείς. Είχαμε μία απίστευτη υποστήριξη από τον κόσμο της ομάδας στη Νέα Σμύρνη. Ήταν ένα παιχνίδι γεμάτο ένταση, ενθουσιασμό και στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα για εμάς. Η διαφορά μας ήταν μόνο στην κατηγορία. Ο Ηρακλής ήταν πολύ καλύτερη ομάδα και αυτό φάνηκε και μέσα στο γήπεδο. Άλλωστε πήραμε και την πρόκριση. Ο Πανιώνιος δεν μπόρεσε να μας αντιμετωπίσει. Θυμάμαι ότι έπιασα και το τελευταίο πέναλτι και περάσαμε στην επόμενη φάση».

Για το περιστατικό με τον Ταξιάρχη Φούντα: «Εγώ δεν ασχολούμαι με αυτά. Ήξερε τι θα γινόταν φαίνεται και ήθελε να αντιδράσει. Εγώ ασχολούμαι πάντα με την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου».

Για την θητεία του στον Απόλλωνα Σμύρνης: «Τα πράγματα εδώ δεν είναι εύκολα. Χθες κερδίσαμε, αλλά είχαμε να το κάνουμε εδώ και τέσσερις μήνες. Ξεκίνησα στην βασική ενδεκάδα κι έκανα καλή εμφάνιση, αφού είχα καιρό να παίξω βασικός. Έδειξα ότι μπορούν να με εμπιστευτούν και στη συνεχεια του πρωταθλήματος. Να βοηθήσω την ομάδα και τους συμπαίκτες μου στην προσπάθεια που κάνουμε. Ελπίζω να πάμε καλά και στο επόμενο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα».

Για το αν μαθαίνει τι συμβαίνει στον Ηρακλή: «Παίζει καλά  Ηρακλής. Θεωρώ ότι θα κερδίσουμε τον Άρη Παλαιοχωρίου και ο Ηρακλής θα ανέβει κατηγορία. Το έχω πει πολλές φορές. Ο Ηρακλής πρέπει να παίζει στην πρώτη κατηγορία. Είναι πολύ στενάχωρο να αγωνίζομαι στην πρώτη Εθνική και ο Ηρακλής να απουσιάζει από αυτήν».

Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του στους «κυανολεύκους»: «Αισθάνομαι δεμένος με την ομάδα. Πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψω στον Ηρακλή».

 

 

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top