Χρειάζεται έναν Τσούκα το ανδρικό (vid)…

Ο υπερταλαντούχος γκαρντ του «κυανόλευκου» Εφηβικού, με το «φαρμακερό» χέρι, που τόσο θα χρειαστεί στο μέλλον η ανδρική ομάδα, αλλά και που τόσο θα χρειαζόταν στο παρόν…

Ακαδημία, Μπάσκετ

Ο άστοχος και… «δυσκοίλιος» από μακρινή απόσταση φετινός μπασκετικός Ηρακλής θα χρειαζόταν όσο τίποτε άλλο έναν παίκτη όπως ο Θανάσης Τσούκας.

Ο διεθνής με την Εθνική Παίδων και – προσφάτως – με την Εθνική Εφήβων, νεαρός άσσος αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Κεραυνό Αγίου Γεωργίου Γρεβενών, ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ελληνικού μπάσκετ στις θέσεις των γκαρντ και ήδη δικαιώνει τη φήμη για την αγωνιστική προοπτική του.

Στα 17 του, ο ύψος 1.87 γκαρντ, αγωνίζεται σε ηγετικό επίπεδο στην Εφηβική ομάδα του Ημίθεου και μετέχει και στην ανδρική, χωρίς μεγάλη συμμετοχή μέχρι στιγμής, λόγω ηλικίας.

Όμως στο Εφηβικό κάνει «πράγματα και θαύματα», όπως αποδεικνύει το βίντεο από την αναμέτρηση των «κυανολεύκων» με την ομάδα Hoop, όπου ο Γρεβενιώτης σουτέρ, πέτυχε 11/12 τρίποντα (!!!) και αξίζει να θαυμάσουμε στιγμιότυπα από της συγκεκριμένη αναμέτρηση (ο Θανάσης Τσούκας είναι με τη φανέλα με τον αριθμό 13):

Σχετικά Άρθρα

Back to Top