Μονόδρομος…

Νίκη και μόνο νίκη, το «κυανόλευκο» σύνθημα για τη σημερινή αποστολή στη Χαλάστρα.

Όταν αγωνίζεσαι για την πρώτη θέση, περιθώρια για άλλο αποτέλεσμα από το νικηφόρο δεν υπάρχουν, όπως ακριβώς επιτάσσει η απλή λογική. Ιδίως όταν ο αντίπαλός σου είναι η τελευταία και – κατά τεκμήριο – η πλέον αδύναμη ομάδα του Ομίλου.

Αυτό συμβαίνει και όσον αφορά στα δεδομένα της σημερινής αναμέτρησης μεταξύ του Καμπανιακού και του Ηρακλή στο γήπεδο της Χαλάστρας, με την πλευρά του «Γηραιού» να έχει προετοιμαστεί για πέρασμα κατάκτησης τριών βαθμών από την αντίπαλη έδρα.

«Παίζει» το… σενάριο Καζναφέρη…

Ο Κώστας Καζναφέρης είναι το νέο πρόσωπο στην ομάδα και στην αποστολή του συγκεκριμένου αγώνα, ενώ είναι ιδιαιτέρως πιθανό να επιλεγεί από τον Σπύρο Μπαξεβάνο ως βασική λύση ενδεκάδας στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Την «κυανόλευκη» αποστολή αποτελούν 19 ποδοσφαιριστές, από τους οποίους θα προκύψει – σήμερα, πριν την αναμέτρηση – η τελική 18άδα:

Γιώργος Αμπάρης, Παναγιώτης Βοσνιάδης, Παντελής Αθανασίου, Μιχάλης Γιαννίτσης, Κώστας Καζναφέρης, Άγγελος Καραντασιάδης, Λεωνίδας Καστριτσέας, Νίκος Κουρέλλας, Παντελής Κρυστάλλης, Σάββας Κυριακίδης, Μάριος Κωστούλας, Κώστας Παναγιωτούδης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Μηνάς Πτηνόπουλος, Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος, Χρήστος Ρόβας, Λεό Ντε Σμεντ, Κριστιάνο Μεντί, Τάι.

Με κόσμο, όπως πάντοτε

Φυσικά, ο κόσμος του Ηρακλή θα δώσει – για μία ακόμη φορά – το δυναμικό «παρών» σε μία εκτός έδρας αναμέτρηση. Το κάνει σε όλα τα γήπεδα εκτός Θεσσαλονίκης και είναι βέβαιο ότι θα το επαναλάβει και σήμερα, γεμίζοντας το μικρής χωρητικότητας γήπεδο του Καμπανιακού στη Χαλάστρα.

Μάλιστα και η χαμηλή τιμή του εισιτηρίου για τον αγώνα (πέντε ευρώ) λειτουργεί θετικά προς αυτήν την κατεύθυνση.

Στις 15:00, με «live» από τη BlueArena

Η αναμέτρηση Καμπανιακού – Ηρακλή θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Χαλάστρας και είναι προγραμματισμένη για τις 15:00, σήμερα Κυριακή 4/3.

Ο αγώνας δεν θα μεταδοθεί από το Iraklis TV, λόγω απουσίας τεχνικής υποδομής στο συγκεκριμένο γήπεδο, όμως η BlueArena θα είναι μαζί σας, με καταγραφή – σε πραγματικό χρόνο – της εξέλιξης του παιχνιδιού, μέσα από τη διαδικασία της «live» ενημέρωσης.

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top