Μπαξεβάνος: “Κάναμε αυτό που έπρεπε, κοιτάμε την συνέχεια”

Ο τεχνικός του Ηρακλή δήλωσε ευχαριστημένος για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του και έριξε το βάρος στην επόμενη αναμέτρηση.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παιδιών. Είπαμε ότι πρέπει να βγάλουμε από το μυαλό μας την ιδιομορφία αυτού του αγωνιστικού χώρου και να μπούμε από την αρχή να διεκδικήσουμε το παιχνίδι. Μπήκαμε πολύ καλά και πετύχαμε το γκολ, το πρόβλημα ήταν ότι θα έπρεπε να είμαστε λίγο περισσότερο προσεκτικοί και αποτελεσματικοί στα τελειώματα μας για να τελειώσουμε από εκεί το παιχνίδι.”

“Δυστυχώς με την πρώτη φάση στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα ισοφαρίστηκε κάτι που έγινε και στο προηγούμενο παιχνίδι, από εκεί και πέρα με χαροποιεί ότι τα παιδιά έδειξαν αντίδραση. Έκαναν αυτό που έπρεπε μέσα στον αγωνιστικό χώρο και πήραμε το αποτέλεσμα .Πάμε για το επόμενο παιχνίδι.  Με χαροποιεί ακόμη το γεγονός ότι δουλέψαμε κάποια πράγματα διαφορετικά μέσα στην εβδομάδα και βλέποντας αυτόν τον αγωνιστικό χώρο αναγκαστήκαμε γρήγορα να πάμε σε μια αλλαγή σχηματισμού, στην οποία προσαρμόστηκαν γρήγορα και πολύ καλά. Αυτό με αφήνει πολύ ικανοποιημένο, συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά για την προσπάθεια τους.”

Για την επικείμενη απουσία του Χρυσόστομου Ρεβυθόπουλου: “Έχουμε ισάξιους ποδοσφαιριστές θα βρούμε ποιος θα παίξει και πάμε στο επόμενο παιχνίδι. Μέσα στο ποδόσφαιρο είναι και οι τραυματισμοί και οι κάρτες δεν μπορείς να μεμψιμοιρείς και να στέκεσαι στο τι έγινε, πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά θα πάμε να πάρουμε το αποτέλεσμα.”

Σχετικά Άρθρα

Eπέστρεψε ο Σούλης! “Έχουμε άλλους τέσσερις τελικούς μπροστά μας!” (pic)

Ποδόσφαιρο

Back to Top