Προβληματισμός για τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο της Χαλάστρας

Το τεχνικό επιτελείο του Ηρακλή και οι παίκτες έχουν να αντιμετωπίσουν «ειδικές συνθήκες» στην αναμέτρηση με τον Καμπανιακό…

Αντικείμενο συζήτησης μεταξύ του Σπύρου Μπαξεβάνου και των συνεργατών του, αλλά και στο εσωτερικό του ποδοσφαιρικού τμήματος, έχει γίνει η κάκιστη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο χλοοτάπητας του γηπέδου της Χαλάστρας, όπου αύριο (Κυριακή 4/3), το απομεσήμερο, οι «κυανόλευκοι» καλούνται να αντιμετωπίσουν τον Καμπανιακό.

Εξάλλου, αυτός ήταν ο βασικός λόγος (ο άλλος είχε να κάνει με την εισπρακτική προοπτική από την προσέλευση κόσμου), για τον οποίο ο Καμπανιακός και ο Ηρακλής είχαν την πρόθεση να διεξαχθεί η συγκεκριμένη αναμέτρηση στο Καυτανζόγλειο. Ως γνωστόν, αυτήν την πρόθεση δεν επέτρεψε να μετασχηματιστεί σε πράξη η Επιτροπή Διοίκησης του Σταδίου, επικαλούμενη την πρόσφατη ενισχυτική σπορά, η οποία πραγματοποιήθηκε στο αγωνιστικό τερέν.

Αυτοψία…

Λόγω του ότι η έδρα της αυριανής αναμέτρησης είναι εντός της πόλης, οι άνθρωποι του Ημίθεου – όπως είναι φυσικό – έχουν διαμορφώσει ιδίαν άποψη από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο αγωνιστικός χώρος στο γήπεδο της Χαλάστρας, μέσω μιας σύντομης… «αυτοψίας».

Μάλιστα, συνομολογούν ότι, πράγματι, αυτή είναι πολύ κακή, εκφράζοντας την ελπίδα ότι οι μετεωρολογικές προβλέψεις, που θέλουν την ημέρα και την ώρα του αγώνα να επικρατεί «καθαρός» καιρός, χωρίς βροχοπτώσεις, θα επιβεβαιωθούν, ώστε να μην επιδεινωθεί ακόμη περισσότερο η όλη κατάσταση.

Αγωνιστική δυσκολία και επικινδυνότητα

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο προβληματισμός της τεχνικής ηγεσίας των φιλοξενούμενων του αυριανού αγώνα, κινείται προς δύο κατευθύνσεις: αφενός μεν, αφορά στη δυσκολία σε αγωνιστικό επίπεδο, με τον Ηρακλή να είναι εκείνος ο οποίος οφείλει να δημιουργήσει και να «κάνει παιχνίδι», καθώς επιζητεί διακαώς τη νίκη και μόνο τη νίκη, αφετέρου δε, αφορά στην επικινδυνότητα ενός αγωνιστικού χώρου με αυτήν την εικόνα, σε σχέση με τη σωματική ακεραιότητα των παικτών, ενόψει της δύσκολης και καθοριστικής συνέχειας…

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top