Χατζηκυριακίδης: «Δεν θα το βάλουμε κάτω»

Ο προπονητής του Ηρακλή χαρακτήρισε κακή την σημερινή εμφάνιση της ομάδας του. Αλλά δείχνει εμπιστοσύνη στο σύνολου του πιστεύοντας πως υπάρχει δυνατότητα ώστε να ανατραπεί η υπάρχον κατάσταση.

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ο τεχνικός του Ηρακλή ,Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, μίλησε για τις αδυναμίες που εμφάνισε η ομάδα του στο σημερινό παιχνίδι και ξεκαθάρισε πως είναι ακόμα στο χέρι των «κυανόλευκων» να ανατρέψουν την εισβάρος τους κατάσταση και να πετύχουν τον στόχο της ανόδου.

Ενώ ως μοναδικό θετικό στοιχείο της σημερινής αναμέτρησης χαρακτήρισε την παρουσία του Ντάριους Ουάσιγκτον.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Λ.Χατζηκυριακίδη:

«Είναι ένα ακόμη άσχημο παιχνίδι για εμάς, όπως εξελίχθηκε. Αυτή τη φορά δεν ήταν μόνο τα λάθη στην άμυνα που μας κόστισαν, αλλά και η μεγάλη αστοχία στην επίθεση, αφού χάσαμε αρκετά ελεύθερα σουτ.

Θα πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί, είναι φανερό ότι είμαστε σε μια δύσκολη καμπή, απ’ την οποία μόνο εμείς οι ίδιοι μπορούμε να «βγούμε». Σε τέτοια παιχνίδια όταν δεν είσαι καλός όλα τα άλλα πηγαίνουν επίσης στραβά. Είχαμε κακή διαιτησία, με πολλές βολές στους αντιπάλους στο β’ ημίχρονο, με 5 φάουλ απ’ το 3ο λεπτό κάθε δεκαλέπτου, με αποτέλεσμα να φοβόμαστε να παιξουμε άμυνα. Δεχθήκαμε κρίσιμα σουτ υπό πίεση στο τέλος της επίθεσης και αρκετά παιδιά δεν βρέθηκαν σε καλή μέρα.

Το μόνο θετικό είναι ότι ο Ντάριους (σ.σ. Ουάσιγκτον) αρχίζει και πατάει καλύτερα στα πόδια του, ήταν καλός σήμερα, και ελπίζουμε να μας βοηθήσει στους επόμενους αγώνες.

Συνεχίζουμε, δεν μπορούμε και δε θα το βάλουμε κάτω, όμως επαναλαμβάνω από εμάς εξαρτάται να δείξουμε ότι έχουμε, πράγματι, δυνατότητες για να πετύχουμε τον στόχο μας».

Σχετικά Άρθρα

Επικίνδυνη – και εξαιρετικά «πονηρή» – αποστολή κόντρα στον Κόροιβο (17:00)

Μπάσκετ

Back to Top