Το παλεύει και, μάλλον, προλαβαίνει ο Εφραιμίδης

Φαίνεται να αποδίδει η εντατική θεραπεία, στην οποία υποβάλλεται ο βασικός «κυανόλευκος» ακραίος και οι ελπίδες συμμετοχής του αναζωπυρώνονται.

Βόλει, Ηρακλής

Μπορεί ο Δημήτρης Εφραιμίδης να αποχώρησε υποβασταζόμενος, πριν τα μισά του δευτέρου σετ στο Ζηρίνειο, την περασμένη αγωνιστική, ωστόσο κάθε άλλο παρά βέβαιο είναι ότι θα χάσει την αυριανή αναμέτρηση με την Παναχαϊκή στη Μίκρα.

Το διάστρεμμα ποδοκνημικής, το οποίο ταλαιπώρησε και ταλαιπωρεί τον 27χρονο ακραίο δείχνει να υποχωρεί, υπό την πίεση της εντατικής θεραπείας στην οποία υπεβλήθη κατά τη διάρκεια της εβδομάδας ο παίκτης και οι ελπίδες ότι – τελικά – θα είναι διαθέσιμος για τον Γιάννη Ορφανό αύριο το απόγευμα, στον αγώνα με τους Πατρινούς, έχουν αναζωπυρωθεί.

Ο Έλληνας τεχνικός θεωρεί κρίσιμη τη συμμετοχή του ικανότατου ακραίου στη βασική επτάδα της ομάδας, καθώς ο Δημήτρης Εφραιμίδης συνηθίζει να είναι το «δεύτερο βιολί» στην «κυανόλευκη» επίθεση, προσθέτοντας πολλούς και σημαντικούς πόντους δίπλα στις επιθετικές επιδόσεις του διαγώνιου της ομάδας, Απόστολου Αρμενάκη.

Σχετικά Άρθρα

Μήνυμα Λεονίδη στους Ηρακλειδείς, μέσω… ΓκοτζΗΡΑ (pic)

Βόλει

Back to Top