Προς απαγόρευση μετακίνησης στο Παλαιοχώρι!

Η αρμόδια αστυνομική διεύθυνση απαιτεί αλλαγή έδρας για την μάχη των πρωτοπόρων, η ΕΠΟ κωφεύει και καταλήγουν στην «εύκολη» λύση της απαγόρευσης για τους φίλους του Ηρακλή…

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Η σύσκεψη των Μέτρων Τάξης της αναμέτρησης Άρη Παλαιοχωρίου – Ηρακλή πραγματοποιήθηκε, με την αρμόδια αστυνομική διεύθυνση να ζητεί επισήμως την αλλαγή έδρας διεξαγωγής του αγώνα, λόγω αδυναμίας φιλοξενίας τέτοιου αγώνα, την οποία εμφανίζει το γήπεδο της ομάδας της ορεινής Χαλκιδικής.

Η ΕΠΟ, η οποία – ως γνωστόν – διατηρεί άριστες σχέσεις με την Ένωση Χαλκιδικής, η οποία, με τη σειρά της, βρίσκεται σε κοινή γραμμή με τους ιθύνοντες του Παλαιοχωρίου, δεν ανταποκρίθηκε μέχρι στιγμή στο σχετικό αίτημα.

Συνέπεια αυτής της ολιγωρίας της ΕΠΟ δεν ήταν άλλη από την γνωστή «εύκολη» λύση για την αστυνομία, δηλαδή την απαγόρευση μετακίνησης στους φίλους του Ημίθεου, στην περίπτωση κατά την οποία το παιχνίδι διεξαχθεί κανονικά στο Παλαιοχώρι.

Εκφράζεται – επί του παρόντος – η αισιοδοξία ότι τελικά θα γίνει αποδεκτό το αίτημα της αστυνομικής διεύθυνσης και ότι ο καθοριστικός αγώνας θα διεξαχθεί σε γήπεδο με μεγαλύτερες δυνατότητες φιλοξενίας φίλαθλου κοινού.

 

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top