Θέος: «Το κακό για τον Ηρακλή έχει γίνει, να είμαστε πλέον όλοι ενωμένοι»

O αντιπρόεδρος του Γ.Σ του Ηρακλής, Φώτης Θέος, μίλησε για τις καταδίκες του Koriopolis και τον σημερινό χορό του συλλόγου.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Αναφερόμενος στα μέλη του Αστέρα Τρίπολης που κρίθηκαν ένοχοι και παρά τον τότε υποβιβασμό παρέμειναν στην κατηγορία σε αντίθεση με τον Ηρακλή είπε: «Ότι και να σχολιάσουμε το κακό για τον Ηρακλή έχει γίνει. Δε γυρνάει πίσω. Δε μας εξυπηρετεί αυτό πέρα από το ηθικό κομμάτι. Η ζημιά που έχει γίνει είναι ανεπανόρθωτη. Το τι βγαίνει ο καθένας και λέει είναι δικαίωμά του. Δε πιστεύω ότι ο Ηρακλής θα μπορέσει να κάνει κάτι».

Επιπλέον αναφέρθηκε και στον σημερινό χορό του Ηρακλή: «Να έρθει και να μας στηρίξει όλος ο κόσμος. Θα είναι εκεί όλα τα αθλήματα, όλος ο Ηρακλής. Τα έσοδα εκτός από την ενίσχυση του συλλόγου θα πάει στα παιδιά με σύνδρομο down. Στόχος μας είναι να κάνουμε τα πάντα για να γίνει αυτό που λέμε το δόγμα, ένας ενιαίος Ηρακλής. Θέλουμε να βρούμε λύσεις στα προβλήματα. Αυτή θα είναι μια μέρα χαλάρωσης από όλη αυτή την πίεση. Για όλους. Αυτό που θέλουμε είναι να είμαστε όλοι αγαπημένοι. Ενωμένοι».

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top