Ντεμπούτο για Τάι

Επιτέλους ο 31χρονός βραζιλιάνος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την φανέλα του Ηρακλή.

Ο Τάι μετά από πολύ καιρό και μετά από πολλές δυσκολίες κατάφερε να κάνει το δεύτερο ντεμπούτο του με την φανέλα του Ηρακλή. Συγκεκριμένα για καταφέρει ο βραζιλιάνος να φορέσει την “κυανόλευκη” φανέλα σε επίσημο αγώνα χρειάστηκαν σχεδόν δύο μήνες καθώς ο παίκτης είχε ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας από τις 8 Ιανουαρίου. Για να φτάσουμε στις 25 Φεβρουαρίου ημέρα που ο 31χρονός μέσος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ο βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής ανέλαβε με το καλημέρα έναν πολυσύνθετο ρόλο στα σχέδια του Σπύρου Μπαξεβάνου. Ο Τάι είχε τον ρόλο του οργανωτή, με τις τοποθετήσεις του και με τις μεταβιβάσεις του προσπάθησε να οργανώσει τις επιθέσεις του Ηρακλή και να δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα της Νάουσας. Επιπλέον ήταν ο ποδοσφαιριστής ο οποίος ανέλαβε τις περισσότερες εκτελέσεις των στημένων φάσεων.

Σίγουρα η αγωνιστική του απραξία η οποία ξεπερνά τους τέσσερις μήνες ,ήταν ένας ανασταλτικός παράγοντας στην απόδοση του έμπειρου ποδοσφαιριστή. Παρόλα αυτά ο Τάι στάθηκε στο ύψος του δείχνοντας μεγάλο μέρος των πλούσιων ικανοτήτων του.

Σχετικά Άρθρα

Σαν σήμερα: Ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας, με τoν Όμιλο Φιλομούσων!

Ποδόσφαιρο

Back to Top