Να γυρίσει σελίδα

Αρχή μιας νέας νικηφόρας πορείας, πρέπει να γίνει ο αγώνας με τη Νάουσα – Ντεμπούτο για κόουτς και Τάι.

Να περάσει εκ νέου στην κανονικότητα των επιτυχιών, που θα τον οδηγήσουν εκ του ασφαλούς στην κατάκτηση της πρώτης θέσης του Ομίλου στην κανονική περίοδο, θέλει ο Ηρακλής. Να αφήσει πίσω του τις δυσάρεστες μέρες, οι οποίες ακολούθησαν την προηγούμενη αναμέτρηση και να δει μπροστά – και πάλι – με αισιοδοξία.

Η ευκαιρία αλλαγής σελίδας και μιας νέας αρχής, του προσφέρεται σήμερα το απομεσήμερο στο Καυτανζόγλειο (υπό δριμύ ψύχος και – ίσως – βροχή, όπως προβλέπεται), με αντίπαλο τη Νάουσα. Αποκλειστικός στόχος η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης, που θα φέρουν και πάλι την ηρεμία στην ομάδα, ως προς τις προοπτικές των στόχων της.

Ντεμπούτο για «δύο»

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος, σε μία κρίσιμη και καθοριστική στιγμή για την υλοποίηση του στόχου της ανόδου ανέλαβε τα ηνία της τεχνικής καθοδήγησης του Ηρακλή και σήμερα ντεμπουτάρει στον αγώνα με τη Νάουσα.

Παράλληλα, πρώτη εμφάνιση, στη δεύτερη θητεία του με τη φανέλα του Ημίθεου, αναμένεται να πραγματοποιήσει ο Τάι, με το «κυανόλευκο» περιβάλλον να προσδοκά πολλά, σε αγωνιστικό επίπεδο (και όχι αδίκως), από τις ικανότητες και την προοπτική προσφοράς του Βραζιλιάνου άσσου.

Η κάλυψη του κενού του Ρεβυθόπουλου και η αποστολή

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος θα πρέπει να διαχειριστεί την απουσία ενός βασικότατου και αναντικατάστατου – έως τώρα – παίκτη. Ο Χρυσόστομος Ρεβυθόπουλος χάνει το παιχνίδι, ταλαιπωρημένος από οξεία γαστρεντερίτιδα, και ο νέος κόουτς θα πρέπει να απαντήσει στο ερώτημα: θα παίξει με δύο αριστεροπόδαρους πλάγιους μπακ (Κυριακίδη – Κουρέλλα) ή θα περάσει στο δεξιό άκρο της αμυντικής γραμμής κάποιον δεξιοπόδαρο, που δεν είναι πλάγιος μπακ, όπως τον Γιαννίτση, φέρνοντας στο βασικό σχήμα άλλον στόπερ, όπως ο Καστριτσέας; Η απάντηση, επί του αγωνιστικού χώρου…

Οι αρχικοί «19» της αποστολής, εκ των οποίων θα προκύψει – πριν τον αγώνα – η τελική 18άδα, είναι οι εξής:

Γιώργος Αμπάρης, Παναγιώτης Βοσνιάδης, Άγγελος Καραντασιάδης, Λεωνίδας Καστριτσέας, Σάββας Κυριακίδης, Νίκος Κουρέλλας, Μάριος Κωστούλας, Μιχάλης Γιαννίτσης, Γιώργος Μούδιος, Λεό Ντε Σμεντ, Τάι, Κριστιάνο Μεντί, Μηνάς Πτηνόπουλος, Κώστας Παναγιωτούδης, Βασίλης Αμαραντίδης, Δημήτρης Ανδρεάκος, Παντελής Κρυστάλλης, Βασίλης Παπαδόπουλος, Χρήστος Ρόβας.

Στις 15:00, με «live» από τη BlueArena

Η αναμέτρηση Ηρακλή – Νάουσας είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί σήμερα, Κυριακή 25/2, στο Καυτανζόγλειο και η BlueArena θα την καλύψει με «live» ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο εξέλιξης.

Βεβαίως, όπως συμβαίνει σε όλους τους εντός έδρας αγώνες, οι συνδρομητές του Iraklis TV θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα τηλεοπτικά, μέσω διαδικτύου.

 

Σχετικά Άρθρα

“Πρόθυμος για τη διαδοχή μου, χωρίς τελεσίγραφα και επικοινωνιακά τεχνάσματα”

Ποδόσφαιρο

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top