Μπαξεβάνος: “Θα πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό”

Ο τεχνικός του Ηρακλή μίλησε για το σημερινό παιχνίδι αλλά και για την μετέπειτα πορεία του Ηρακλή.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος μετά από το πρώτο του παιχνίδι στο πάγκο του Ηρακλή δήλωσε ευχαριστημένος για το θετικό αποτέλεσμα, ενώ ακόμα ανέλυσε τον τρόπο που σκοπεύει να λειτουργήσει από εδώ και πέρα την ομάδα.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Ο τρόπος που απειληθήκαμε σαν ομάδα ήταν οι στατικές φάσεις, από εκεί δεχτήκαμε ένα γκολ και θα μπορούσαμε να δεχτούμε και άλλο ένα. Είναι ένα κομμάτι στο οποίο θα πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη  σημασία. Από εκεί και πέρα εγώ είμαι ικανοποιημένος από τα παιδιά για κάποια κομμάτια που ζητήσαμε και από αυτά που ζητάμε ιδικά στην έδρα μας, απέναντι σε κλειστή άμυνα δημιούργησαν καταστάσεις και θα μπορούσαμε να πετύχουμε ακόμα ένα γκολ”

“Από εκεί και πέρα βλέπουμε ότι οι περισσότερες ομάδες θέλουν να παίξουν καλά απέναντι στον Ηρακλή. Θα πρέπει να είμαστε καλά όχι μόνο σωματικά αλλά και ψυχικά να δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά που το πίστεψαν μέχρι το τέλος και στο τελευταίο λεπτό κατάφεραν να πάρουν την πολύ σημαντική νίκη. Μέσα στην εβδομάδα θα συνεχίσουμε την δουλεία για να πάμε στο επόμενο παιχνίδι.”

“Έχουμε νέα παιδιά και έρχεται εύκολα το άγχος. Αυτό φάνηκε και μετά την ισοφάριση αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά θα πρέπει να το καταλάβουν και τα παιδιά ότι αυτό θα συναντάμε πάντα, για αυτό πάνω από θα πρέπει να έχουμε καθαρό μυαλό να παίρνουμε τις νίκες.”

 

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top