Ήττα-αυτοκτονία!

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ πέταξε στον κάλαθο των αχρήστων την ανατροπή που πραγματοποίησε και γνώρισε νέα ήττα (84-91) από τον Απόλλωνα Πάτρας και πλέον μπαίνει σε περιπέτειες

Ηρακλής, Μπάσκετ

Ήττα-αυτοκτονία για τον ΗΡΑΚΛΗ στο Ιβανώφειο από τον Απόλλωνα Πάτρας (84-91), με τους “κυανόλευκους” να ανατρέπουν και να… χάνουν δικό τους παιχνίδι.

Πλέον οι φιλοξενούμενοι παίρνουν ξεκάθαρο προβάδισμα απέναντι στον Ημίθεο εν’ όψει πλέι οφ, καθώς οι δύο νίκες τους μεταφέρονται στην διαδικασία ανόδου στην Α1.

Το ματς

Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι (7-0), ωστόσο η διαφορά που έχτισε… γκρεμίστηκε γρήγορα, με τον Μαστρογιαννόπουλο να κάνει “πάρτι” έξω από τα 6,75 και την διαφορά να κλείνει στο +8 για τον Απόλλωνα Πάτρας (17-25).

Η αμυντική λειτουργία του ΗΡΑΚΛΗ δεν βελτιώθηκε ούτε στην δεύτερη περίοδο, με τον Άκερ να παίρνει την σκυτάλη από τον Μαστρογιαννόπουλο, με τους “κυανόλευκους” πάντως να παραμένουν κοντά στο σκορ με την λήξη του ημιχρόνου (43-51).

Το ματς -σαφώς- δεν είχε κριθεί παρά τα αμυντικά προβλήματα του ΗΡΑΚΛΗ και η ομάδα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη μπήκε αποφασισμένη στο τρίτο δεκάλεπτο για να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ. Το τέλος της τρίτης περιόδου βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες (64-64) σε ένα ακόμη παιχνίδι θρίλερ για τον Ημίθεο.

Το τελευταίο δεκάλεπτο όπως περιμέναμε ήταν συναρπαστικό, αλλά οι φιλοξενούμενοι… χαμογέλασαν στο φινάλε. Ο ΗΡΑΚΛΗΣ έφτασε μέχρι και το +8 (81-73) στα μισά της περιόδου κι από εκεί και έπειτα ξεκίνησε η… αυτοκτονία για να έρθει το τελικό (84-91).

Οι πρωταγωνιστές

Δε θα μπορούσαν να είναι άλλοι από τους Άκερ (26π) και Μαστρογιαννόπουλο (23π), όπου τράβηξαν το “κουπί” στο επιθετικό κομμάτι των φιλοξενούμενων. Ξεχώρισε και ο Ματαλλών (15π) που όταν η μπάλα “έκαιγε” έβρισκε λύσεις. Από πλευράς ΗΡΑΚΛΗ ξεχώρισαν Γκαγκαλούδης (13π), Αθανασούλας (12π), Αγγελακόπουλος (11π) και Τότσιος (11π).

Το πανόραμα στην Α2

Πλέον ο ΗΡΑΚΛΗΣ μετά την ήτταν υποχωρεί και στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, καθώς ο Χολαργός επικράτησε εύκολα της Καστοριάς (106-75).

Οι “κυανόλευκοι” έχοντας κερδίσει μόλις ένα “ντέρμπι” τη φετινή σεζόν (αυτό με τον Χολαργό), στρέφονται με όσες δυνάμεις έχουν σε ακόμη μία κρίσιμη αναμέτρηση (3/3 – 17:00) στην Καστοριά με την ομώνυμη ομάδα.

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Γήπεδο: Ιβανώφειο

Διαιτητές: Καρακατσούνης, Μπήτης, Τζαφλέρης

Δεκάλεπτα: 17-25, 43-51, 64-64, 84-91

ΗΡΑΚΛΗΣ (Χατζηκυριακίδης): Αγγελακόπουλος 11 (1), Αθανασούλας 12, Τότσιος 11 (1), Παπαδιονυσίου, Δεληγεώργης, Χαριτόπουλος 8, Γκαγκαλούδης 13 (2), Κακαρούδης 7, Γεωργάκης 2, Ουάσινγκτον 8, Γιαννακίδης 6 (2), Καλαϊτζίδης 6 (1)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ (Οικονόμου): Ερμείδης, Άκερ 26 (4), Ματαλλών 15, Μπαζίνας, Αποστολίδης 2, Τσιάρας 5 (1), Παπαβασιλόπουλος, Κιτσούλης 11 (1), Κασπίρης, Μαστρογιαννόπουλος 23 (4), Χείλαρης, Γόντικας 9

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Ανωτερότητα: “Διαθέτουμε όσα εισιτήρια θέλουν οι φίλοι της Μεγαρίδας!”

Μπάσκετ

Back to Top