Για νίκη καθιέρωσης στην τετράδα, μέσα στο Ζηρίνειο

Απάντηση στις δυσκολίες της εκτός έδρας αποστολής κόντρα στην Κηφισιά, θέλει να δώσει ο Ηρακλής και να κόψει τον δρόμο σε έναν ενδεχόμενο συνδιεκδικητή των υψηλών βαθμολογικών θέσεων.

Βόλει, Ηρακλής

Οι βαθμολογικές ισορροπίες σε αυτόν τον άκρως ανταγωνιστικό δεύτερο γύρο της Volley League, ο οποίος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, είναι εξαιρετικά εύθραυστες. Μία νίκη και μία ήττα μπορούν να κάνουν τη διαφορά, σε επίπεδο αλλαγής στόχων και προοπτικών.

Ο Ηρακλής αντιμετωπίζει το απόγευμα στο Ζηρίνειο την Κηφισιά, η οποία – πρωταρχικώς – μάχεται για την αποφυγή των «περιπετειών», τις οποίες συνεπάγονται τα play out για τη σωτηρία, αλλά – παράλληλα – προσβλέπει και στην προσπάθεια για πλασάρισμα στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Γιάννη Ορφανού, η οποία προέρχεται από την εντός της εβδομάδας νίκη – πρόκριση επί της ΑΕΚ και την επίτευξη της συμμετοχής στο Final 4 του κυπέλλου, θέλει να βρει τις κατάλληλες αγωνιστικές απαντήσεις στη συγκεκριμένη εκτός έδρας μάχη, οι οποίες θα την οδηγήσουν στη νίκη και στη σταθεροποίηση στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας του πρωταθλήματος.

Με δυνατή προετοιμασία σε Ρέντη και ΣΕΦ

Οι «κυανόλευκοι», χάρη στην οικονομική θυσία της διοίκησης, παρέμειναν στην πρωτεύουσα, για όλο αυτό το διάστημα, που μεσολάβησε από τον προημιτελικό στο Μετς, ώστε να μην επιβαρυνθούν με τη σημαντικότατη επιπλέον ταλαιπωρία του «πήγαινε – έλα» οδικώς.

Μάλιστα, ο κόουτς και οι τεχνικοί συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να προγραμματίσουν μία μεθοδική και πλήρη προετοιμασία για τον δύσκολο αγώνα με την Κηφισιά, καθώς για τις προπονήσεις της ομάδας, χρησιμοποιήθηκαν το γυμναστήριο στο Κλειστό του Ρέντη και η σάλα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας.

Στις 18:30, με «live» από τη BlueArena

Η αναμέτρηση Κηφισιάς – Ηρακλή είναι προγραμματισμένη για τις 18:30, σήμερα, Σάββατο 24/2, στο Ζηρίνειο.

Ο αγώνας δεν θα καλυφθεί τηλεοπτικά, ωστόσο η BlueArena θα τον καλύψει μέσω «live» καταγραφής της εξέλιξής του, πόντο-πόντο, σε πραγματικό χρόνο.

Σχετικά Άρθρα

“Ο καθένας μας ας αναλογιστεί τις ευθύνες του – Συγγνώμη από τον κόσμο…”

Βόλει

Back to Top