- Bluearena - https://bluearena.gr -

Και το όνομα αυτού, Κώστας Καζναφέρης…

Ναι, λοιπόν, ο 31χρονος «σουπερλιγκάτος», πολυσύνθετος μέσος, γεννημένος τον Ιούνιο του `87, που ανέφερε σε πολύ πρωινή ανάρτησή της σήμερα (18/2) η BlueArena, είναι ο Κώστας Καζναφέρης.

Είχαμε προβλέψει και δεσμευτεί ότι το όνομα θα κυκλοφορήσει πρώτα από άλλες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο και μετά θα το αναφέρουμε, έστω κι αν φωτογραφίσαμε τα πάντα γύρω από τον παίκτη και τη μεταγραφή του, όπως και το ιστορικό γύρω από την περίπτωσή του. ‘Οπως και έγινε. Το όνομα… «ανακοινώθηκε» διαδικτυακά…

Ο Κώστας Καζναφέρης, λοιπόν, έχει βρεθεί από χθες στα γραφεία του ποδοσφαιρικού Ηρακλή και έχει προχωρήσει σε συζητήσεις για την ένταξή του στο «κυανόλευκο» δυναμικό, με την περίπτωσή του να έχει απασχολήσει προ μηνός την τέως τεχνική ηγεσία της ομάδας, χωρίς να έχει προχωρήσει η μεταγραφή.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή, με πολλές εμπειρίες ως βασικός στη μεγάλη κατηγορία, με θητεία σε ΠΑΣ Γιάννινα, Άρη και Πλατανιά, η θέση του είναι αυτή του «κόφτη» στη μεσαία γραμμή και διαθέτει την ικανότητα να αγωνίζεται και ως «οκτάρι», δεξιός μπακ και δεξιός μεσοεπιθετικός.

Γεννήθηκε στην Άρτα, αρχίζοντας την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της τοπικής Αναγέννησης και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα της, συνέχισε στον ΠΑΣ Γιάννινα και στον Πυρσό Γρεβενών, επανήλθε στα Γιάννινα, μεταγράφηκε στον Άρη, συνέχισε στη Βουλγαρία και στη Λοκομοτίβ Πλόντβιβ, στον Πλατανιά, στον Εργοτέλη, επανήλθε στον Άρη, για να καταλήξει στη Football League και τον Παναιγιάλειο, στον οποίο αγωνιζόταν μέχρι προ μικρού διαστήματος.

Εφόσον κλείσει και το τυπικό της μεταγραφής και ενταχθεί στην ομάδα, θα αποτελέσει σημαντική και πολυδιάστατη ενίσχυση.