Εφραιμίδης: “Είμαστε σε άριστη κατάσταση”

Ο ακραίος του Ηρακλή μίλησε για το παιχνίδι του Σαββάτου καθώς και για την ξεχωριστή μονομαχία του με τον μεγάλο του αδερφό.

Βόλει, Ηρακλής

Ο φορμαρισμένος ακραίος του Ηρακλή Δημήτρης Εφραιμίδης μίλησε για το εκτός έδρας παιχνίδι των “κυανόλευκων” στην Κηφισιά καθώς και για την επικείμενη μάχη που πρόκειται να δώσει με τον αδερφό του Νικήτα Εφραιμίδη.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Για να είμαι ειλικρινής έχω χάσει το μέτρημα στις αναμετρήσεις με τον αδελφό μου Νικήτα. Νομίζω πως έχω ένα μικρό προβάδισμα… Η Κηφισιά είναι μία κλασική έδρα με υψηλό βαθμό δυσκολίες. Εμείς κοιτάμε την ομάδα μας. Είμαστε σε άριστη κατάσταση και αγωνιστικά και ψυχολογικά. Η πρόκριση στο κύπελλο μας έχει ανεβάσει πολύ. Δεν υποτίμησαμε την ΑΕΚ και είμαστε χαρούμενοι που θα είμαστε μέσα στη μεγάλη γιορτή του φάιναλ-4.  Θέλουμε το διπλό για να πάμε για ένα καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία αλλά δεν κυνηγάμε τον Φοίνικα στη βαθμολογία ή κάποια άλλη ομάδα. Δεν πιεζόμαστε. Εχουμε αποκτήσει αυτοπεποίθηση και πάμε για νίκες με όποια ομάδα κι αν παίζουμε και αυτό το δείξαμε με την προσπάθεια που κάναμε κόντρα στον Ολυμπιακό».

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top