Ορφανός: «Μας βοηθάει ο ελληνικός κορμός»

Ο τεχνικός του Ηρακλή μίλησε για τους στόχους και για τον κορμό της ομάδας του.

Βόλει, Ηρακλής

Στον “FAIR PLAY FM 96,1” φιλοξενήθηκε ο προπονητής της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή, Γιάννης Ορφανός.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την πρόκριση επί της ΑΕΚ στο φάιναλ-φορ του Κυπέλλου: «Όλοι λένε για την Α2, όμως η ΑΕΚ διαθέτει ένα καλό σύνολο και είχε αποκλείσει νωρίτερα τον Φοίνικα Σύρου. Είναι σημαντική η πρόκρισή μας».

Για την έδρα διεξαγωγής του φάιναλ-φορ του Κυπέλλου: «Δεν παίρνουμε κάποια ιδιαίτερη θέση. Υπεύθυνη για να αποφασίσει είναι η ΕΟΠΕ και όπου μας πουν θα πάμε. Θα είναι ένα φάιναλ-φορ ειδικής διαχείρισης, με παιδάκια στις κερκίδες. Θα είναι σε μία ουδέτερη έδρα και δε νομίζω να είναι πρόβλημα».

Για τον ελληνικό κορμό του Ηρακλή: «Βοηθάει πολύ το γεγονός ότι η ομάδα αποτελείται αποκλειστικά από Έλληνες παίκτες. Οι πιο έμπειροι παίκτες θέλουν να βοηθήσουν τους νεώτερους και συμφωνώ ότι η ομάδα είναι σαν μία οικογένεια. Έχουμε παίκτες όπως ο Προύσαλης, ο Αρμενάκης, ο Σμαραγδής και ο Μπαμπαλιούτας και βοηθούν πολύ».

Για την εξέλιξη του φετινού πρωταθλήματος: «Τα πάντα κρίνονται στο τέλος. Μην ξεχνάμε ότι τα δύο τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί και ο ΠΑΟΚ παίρνει το πρωτάθλημα. Τεράστιο ενδιαφέρον έχουν τα πλέι-άουτ, αλλά και το ποια ομάδα θα μπει στην τετράδα. Για παράδειγμα, κερδίζει ο Εθνικός τον Φοίνικα Σύρου και μπαίνει στο… παιχνίδι».

Για τους στόχους του Ηρακλή: «Πάντα βάζουμε τον πήχη ένα σκαλί παραπάνω. Αρχικά θέσαμε ως στόχο την οκτάδα και το πετύχαμε. Στη συνέχεια την εξάδα και πάλι το πετύχαμε. Πλέον βρισκόμαστε στην τετράδα και το φάιναλ-φορ, συνεχώς αναπροσαρμόζουμε τους στόχους μας».

Σχετικά Άρθρα

“Τώρα… θυμήθηκαν να κλείσουν το Κατσάνειο και δεν παραχωρούν τη Μίκρα!”

Βόλει

Back to Top