Έχουμε αγώνα μπροστά μας…

Η ομάδα προετοιμάζεται εντατικά για την αναμέτρηση με τη Νάουσα, αλλά και το περιβάλλον της οφείλει να συγκεντρωθεί στον στόχο…

Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, αυτή που περνά και καταλήγει με τον αγώνα του Καυτανζογλείου, κόντρα στη Νάουσα. Για την ακρίβεια, πρόκειται για μία δύσκολη και άχαρη περίοδο, η οποία άρχισε από το περασμένο Σάββατο, με τον ατυχή αγώνα με τον Μακεδονικό και όσα ακολούθησαν.

Επικοινωνήθηκαν πολλά και δυσάρεστα, από όλες τις πλευρές. Όχι, βεβαίως, από τον φορέα που πρωταγωνιστεί στη φετινή προσπάθεια για επάνοδο της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες, που δεν είναι άλλος από το αγωνιστικό τμήμα. Όλο το υπόλοιπο περιβάλλον του ποδοσφαιρικού Ημίθεου είχε πολλά και διάφορα να σημειώσει και να κοινολογήσει.

Το όλο κλίμα ανήκει στο παρελθόν. Αν δεν έχει σβήσει, πρέπει να σβήσει πάραυτα, για τον απλούστατο και άκρως πρακτικό λόγο, ότι επίκειται επίσημη αγωνιστική υποχρέωση και η ανάγκη για επάνοδο στις νίκες είναι απόλυτη. Μπορεί η ομάδα από την Ημαθία να φαντάζει ένας αντίπαλος, ο οποίος μπορεί να ξεπεραστεί, αλλά αυτό θα πρέπει να αποδειχθεί στην πράξη.

Όχι μόνο από το αγωνιστικό τμήμα. Εκείνο εργάζεται εντατικά για αυτόν τον σκοπό από την αρχή της εβδομάδας, υπό την καθοδήγηση του Σπύρου Μπαξεβάνου, ο οποίος καθημερινά επιχειρεί να «βάλει» όλο και περισσότερα στοιχεία της δικής του ποδοσφαιρικής φιλοσοφίας στο παιχνίδι των «κυανολεύκων».

Ο κόσμος και η διοίκηση πρέπει να προσαρμοστούν στη νέα πραγματικότητα και να συνδράμουν στην καθοριστική συνέχεια του δύσκολου δρόμου, τον οποίο πρέπει να διαβεί η ομάδα, για την επίτευξη του στόχου.

Την Κυριακή, στο Καυτανζόγλειο, τίποτε δεν θα πρέπει να θυμίζει τα όσα διαδραματίστηκαν τις μέρες που προηγήθηκαν και η θετική ενέργεια όλων θα πρέπει να ενισχύσει την προσπάθεια για τη νίκη.

Όπως και σε κάθε αναμέτρηση μέχρι το τέλος της περιόδου…

Σχετικά Άρθρα

Asvestochori Club: “Μάθημα κερκίδας στο Ιβανώφειο, κλειδώνουμε παραμονή στη Χαλάστρα!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top