Β.Αντωνιάδης: «Μεγαλύτερη ήταν η λύπη παρά η χαρά του γκολ»

Ο πατέρας του Αλέξη Αντωνιάδη παραδέχθηκε ότι δεν χάρηκε για το γκολ που σημείωσε ο γιος του κόντρα στον Ηρακλή

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής του Ηρακλή, Βασίλης Αντωνιάδης και αποκάλυψε πως ένιωσε μεγαλύτερη λύπη παρά η χαρά μετά το γκολ του γιου του κόντρα στους “κυανόλευκους”

Ο άλλοτε τεχνικός των «κυανόλευκων» μίλησε ακόμη για το διαζύγιο του Σάκη Αναστασιάδη με τον Ημίθεο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Αντωινάδης για:

– το γκολ που πέτυχε ο γιος του: «Για να είμαι ειλικρινής αισθάνθηκα άβολα. Ήθελα να κερδίσει ο Ηρακλής, θέλω να τον δω στο τέλος πρωταθλητή. Ήταν μια χαρά του γιου μου και της ομάδας του αλλά μέχρι εκεί. Από εκεί και πέρα όμως ήθελα να κερδίσει ο Ηρακλής και να είναι πρώτος στην βαθμολογία και να πάρει το πρωτάθλημα. Μεγαλύτερη ήταν η λύπη παρά η χαρά του γκολ».

– την απόλυση του Σάκη Αναστασιάδη: «Δυστυχώς τα έχω ζήσει και εγώ αλλά πιστεύω ότι εκείνοι που ηγούνται κάνανε το καλύτερο. Είναι άδικο βέβαια για τον Αναστασιάδη γιατί την ανέλαβε σε δύσκολες εποχές αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Να ευχηθούμε τα καλύτερα στον κ. Μπαξεβάνο και ελπίζω την ημέρα της στέψης να είναι και ο Αναστασιάδης εκεί».

– τις κακές σχέσεις με τους παίκτες: «Πάντα υπάρχουν κακές σχέσεις, δημιουργούνται προβλήματα, έχουν γίνει λάθη και από τις δύο πλευρές αλλά πρέπει να ξεπεραστούν για το καλό του Ηρακλή. Πιστεύω ότι και ο Αναστασιάδης θέλει να δει τον Ηρακλή πρώτο».

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top