Σάκης Αναστασιάδης: «Να λειτουργήσουμε όλοι ενωτικά»

Προτροπή για εξυπηρέτηση των συμφερόντων της ομάδας από τον τέως κόουτς του Ηρακλή.

Ηρακλής, Ποδόσφαιρο

Ο Σάκης Αναστασιάδης τοποθετήθηκε μέσω του «Arena 89,4» για το θέμα της αποχώρησής του από την ομάδα και της συνέχεια της «κυανόλευκης» προσπάθειας.

Αναλυτικά, όσα τόνισε ο Σερραίος τεχνικός:

Για το αν του προκάλεσε έκπληξη αυτή η εξέλιξη: «Σίγουρα, δεν ήταν ό,τι καλύτερο αυτό που έγινε. Από την στιγμή, όμως, που η διοίκηση έκρινε ότι έπρεπε να μπούμε σε μια τέτοια διαδικασία, νομίζω ότι καλά έκανε. Βέβαια, σε αυτή τη χρονική στιγμή το να αναμοχλεύουμε και να ξύνουμε πληγές δεν είναι και το καλύτερο για την ομάδα. Πρέπει να υπάρχει μια συσπείρωση και γρήγορα να ξαναβρεί η ομάδα τον προσανατολισμό της, γιατί από εδώ και πέρα κάθε παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και κάθε πόντος που θα χάνεται είναι σημαντικός. Να λειτουργήσουμε όλοι μας ενωτικά και όποια πικρία και αν έχει κάποιος, θα πρέπει να την παραμερίσει».

Για τα όσα είπε στους παίκτες στην τελευταία του παρουσία στη Μίκρα: «Πέρασα ν’ αποχαιρετήσω τα παιδιά. Τους είπα να έχουν ψηλά το κεφάλι, ότι είναι πρώτοι και ότι εμείς μπορούμε να οδηγήσουμε τις εξελίξεις. Να είναι υπερήφανοι και να έχουν αυτοπεποίθηση για το μέλλον της ομάδας».

Για τους λόγους που ήρθε το “διαζύγιο”: «Δεν θα είναι καλό να συνεχίσουμε να ξύνουμε πληγές. Δεν θα κάνουμε καλό στον σύλλογο. Δεν είναι ο σωστός χρόνος ν’ αναλύσουμε και να συζητήσουμε αυτά τα γεγονότα. Αυτήν την στιγμή θα πρέπει να παραμεριστούν. Αλλά σχετικά με αυτά που ειπώθηκαν για τον έλεγχο των αποδυτηρίων, να πω ότι αυτοί που τα λένε είναι μπούρδες. Αλλά επειδή δεν πρέπει να δώσουμε συνέχεια, δεν θα πω τίποτα περισσότερο. Δεν μπορώ όμως ν’ ακούω μπουρδολογίες από κάποιους ραδιοφωνικούς μαϊντανούς. Στο τέλος της χρονιάς θα τοποθετηθώ και εγώ με στοιχεία κ.τ.λ.».

Για το αν φανταζόταν ότι ο Ηρακλής θα μπορούσε να διεκδικήσει την άνοδο: «Όταν ξεκίνησε όλη αυτή η προσπάθεια με τον κόσμο, ήταν δίπλα ο Φώτης Θέος, ο πρόεδρος του Γ.Σ.. Πραγματικά, παρ’ ότι ξέρω ότι δεν θέλει ν’ αναφερόμαστε σε αυτόν και ας με συγχωρήσει, θα ήθελα ν’ αναφέρω τον Θάνο Τσουρέκα, που ευτυχώς ο Ηρακλής στο ξεκίνημά του είχε δίπλα του αυτόν τον ταπεινό άνθρωπο. Το θεωρώ υποχρέωσή μου να τον αναφέρω. Ο Ηρακλής έχει μεγάλη ανάγκη από τέτοιους ανθρώπους. Ξεκινήσαμε απλά και μόνο να κατεβάσουμε την ομάδα. Μετά από λίγο, είπαμε ότι μπορούμε να την σώσουμε και μετά από λίγο ‘μήπως μπορούμε να πάμε και για πρωτάθλημα;. Αυτή η διαδικασία μας έφερε σε αυτήν την ομάδα και πλέον ομάδα είναι φαβορί για την άνοδο. Η ομάδα έχει ισχυροποιηθεί πάρα πολύ και με τη συμμετοχή πλέον του Τάι ότι ο Ηρακλής είναι το ακλόνητο φαβορί».

 

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top