Πάνω από όλους και όλα, η ομάδα και ο στόχος της!

Η απόλυτη και ξεκάθαρη συσπείρωση και η συμπαράσταση στην ομάδα, θεμελιώδεις προϋποθέσεις για την άνοδο…

Οι πληγές που άνοιξαν το Σάββατο, που μας πέρασε, μετά την αδυναμία υπέρβασης του εμποδίου στον αγώνα της Πολίχνης, πρέπει να επουλωθούν αμέσως. Αυτό επιβάλλει το συμφέρον της ομάδας, το οποίο – εύλογα και αδιαπραγμάτευτα – είναι πάνω από όλους και όλα.

Συνακόλουθα, θα πρέπει να στηριχθεί και ο νέος τεχνικός, καθώς ο Σπύρος Μπαξεβάνος είναι – πλέον – ο προπονητής της ομάδας, με ό,τι σημαντικό και θεσμικό συνεπάγεται αυτός ο ρόλος. Στηρίζοντας τον ίδιο, στηρίζουμε την ομάδα, στηρίζουμε τον Ηρακλή και τη στοχοπροσήλωσή μας στην προσπάθεια για την άνοδο.

Πέρα από διαφωνίες, προτιμήσεις, σκέψεις, κρίσεις και απόψεις. Όλοι έχουμε τέτοιες και μάλιστα πολλές και διάφορες. Όσοι ανέμεναν ότι ο αντικαταστάτης του Σάκη Αναστασιάδη θα ήταν τεχνικός επιπέδου Super League, είναι σαφές ότι δεν έχουν αντιληφθεί επαρκώς τα δεδομένα τα οποία διαχειρίζεται κατά τη φετινή προσπάθειά του ο Ηρακλής, στην ερασιτεχνική κατηγορία, στην οποία αγωνίζεται.

Κι όσοι εξέφραζαν τη σκέψη ότι ο διάδοχος του Σερραίου τεχνικού θα επιλεγεί με την προοπτική να είναι – με απόλυτη βεβαιότητα – εκείνος ο οποίος θα την καθοδηγήσει και την επόμενη περίοδο στη Football League, επέδειξαν υπερβάλλουσα σπουδή, καθώς, τη δεδομένη χρονική στιγμή, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει ποιος ή ποιοι θα είναι ο νέος ή οι νέοι μεγαλομέτοχοι και ποιοι θα αποτελούν το διοικητικό σχήμα τη νέα περίοδο. Διότι, ασφαλώς, εκείνοι θα έχουν και την ευθύνη επιλογής του προπονητή, που θα ηγηθεί της προσπάθειας, μετά την επιστροφή της ομάδας στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Ο Σπύρος Μπαξεβάνος είναι ένας έμπειρος και μεστός παραστάσεων, «κλασικός» προπονητής Β΄ και Γ΄ Εθνικής, ο οποίος θα πρέπει να στηριχθεί από όλους στον Ημίθεο, από την πρώτη στιγμή. Ο Γιαννιτσιώτης τεχνικός έχει τον ίδιο στόχο και την ίδια φιλοδοξία με όλους μας τον Ηρακλή: την άνοδο. Και αυτό μπαίνει μπροστά από όλους και από όλα, πάνω από πρόσωπα και καταστάσεις…

Σήμερα η «πρώτη» του νέου κόουτς  

Στη σημερινή (Τρίτη 20/2) προπόνηση των «κυανολεύκων» στη Μίκρα θα πραγματοποιήσει την «πρώτη» του στην «κυανόλευκη» πραγματικότητα ο Σπύρος Μπαξεβάνος. Ο 47χρονος τεχνικός θα προπονήσει τη νέα ομάδα του, θα έχει την πρώτη ευκαιρία συνεργασίας με τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, τον γυμναστή, Θάνο Κούρτογλου και τον προπονητή τερματοφυλάκων, Φώτη Γκιζέλη, ενώ – βεβαίως – θα έχει και την πρώτη ευκαιρία διεξοδικής συνεργασίας με τον άνθρωπο ο οποίος βρίσκεται δίπλα στο αγωνιστικό τμήμα και στο τεχνικό team, τον Γενικό Αρχηγό, Τάσο Κατσαμπή.

Ο κόουτς θα «ντεμπουτάρει» σε επίσημη αγωνιστική υποχρέωση του «Γηραιού» την Κυριακή 25/2, στην αναμέτρηση με τη Νάουσα στο Καυτανζόγλειο.

 

Σχετικά Άρθρα

Bελέντζας: “Με Μονεμβασιώτη και τον κόσμο του, ο Ηρακλής θα είναι υπερδύναμη!”

Ποδόσφαιρο

Back to Top