«ΟΚ», ενόψει Απόλλωνα Πατρών, ο Χαριτόπουλος

Επιβεβαιώθηκε η αρχική εκτίμηση του γιατρού της ομάδας, Κώστα Μανώλογλου…

Ηρακλής, Μπάσκετ

Εξαιρετικά κρίσιμη για τα πλάνα του Λευτέρη Χατζηκυριακίδη είναι η συμμετοχή του Δημήτρη Χαριτόπουλου στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πατρών, το ερχόμενο Σάββατο (24/2), στο Ιβανώφειο. Όπως κρίσιμη είναι, εξάλλου, η συμμετοχή του βασικού σέντερ της ομάδας σε κάθε αγώνα, με τον έμπειρο ψηλό να είναι σταθερά βασικός πυλώνας της αγωνιστικής τακτικής, ευρισκόμενος σε εξαιρετική κατάσταση από την αρχή της σεζόν.

Όμως, επειδή το διακύβευμα στον αγώνα με τους Πατρινούς – στην προοπτική των play off – είναι μεγάλο, τα ευχάριστα νέα σχετικά με την εξέλιξη του τραυματισμού του 34χρονου σέντερ, ήχησαν ακόμη πιο ικανοποιητικά.

Ο γιατρός της ομάδας, Κώστας Μανώλογλου, από τη πρώτη στιγμή του τραυματισμού του έμπειρου παίκτη από κτύπημα αντιπάλου στον αγώνα με τον Παπάγου, διέγνωσε ότι πρόκειται για τραύμα, το οποίο δεν θα τον αφήσει εκτός της σημαντικής μάχης του ερχόμενου Σαββάτου.

Η ιατρική εκτίμηση, πλέον, με την έναρξη της προετοιμασίας για την κόντρα με τον Απόλλωνα, έχει επιβεβαιωθεί και, παρά το γεγονός ότι ο Χαριτόπουλος απέχει των προπονήσεων, ακολουθώντας πρόγραμμα θεραπείας, υπολογίζεται ότι θα επανέλθει σε πλήρεις ρυθμούς εντός της εβδομάδας και θα αγωνιστεί κανονικά.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top