- Bluearena - https://bluearena.gr -

Αναχώρησε για Αθήνα με στόχο την πρόκριση

Για την ομάδα βόλεϊ του Ηρακλή ξεκινάει μια δύσκολη εβδομάδα με δύο σημαντικούς αγώνες, στην πόλη της Αθήνας.

Συγκεκριμένα οι “κυανόλευκοι” αντιμετωπίζουν την Τετάρτη στις 17:30 την ομάδα της ΑΕΚ για τους οχτώ του κυπέλλου. Ενώ στην συνέχεια θα κληθούν να αντιμετωπίσουν την Κηφισιά για το πρωτάθλημα της Volley League, έχοντας στόχο την νίκη για να παραμείνουν στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος.

Οι αθλητές του Ηρακλή προπονήθηκαν σήμερα στο Κατσάνειο και μετέπειτα αναχώρησαν για την Πρωτεύουσα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδα βόλεϊ:

Με στόχο την πρόκριση !!!

Μια έντονη εβδομάδα ξεκινάει για την ομάδα μας αφού αύριο το απόγευμα θα αναμετρηθεί με την Αεκ για τον αγώνα κυπέλλου ενώ στη συνέχεια θα δώσει άλλη μια μάχη για να διατηρήσει την θέση της στην τετράδα απέναντι στην ομάδα της Κηφισιάς.

Ο προπονητής μας Γιάννης Ορφανός μετά την ολοκλήρωση προετοιμασίας της ομάδας δήλωσε τα εξής : “Ξεκινάει μια πολύ δύσκολη εβδομάδα μπροστά μας, αρχίζοντας με την Αεκ για το παιχνίδι του κυπέλλου. Θεωρώ ότι είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με αρκετά έμπειρους παίκτες και ας είναι μια ομάδα που αγωνίζεται στην Α2. Μοναδικός μας στόχος είναι η πρόκριση και θα προσπαθήσουμε να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις για να περάσουμε εμείς στο φάιναλ 4. Στη συνέχεια έχουμε το παιχνίδι με την Κηφισιά, ένα άλλο παιχνίδι, ένας στόχος πρωταθλήματος τετράδας που άμα θέλουμε να διατηρήσουμε τη θέση μας θα πρέπει να κοιτάμε μόνο θετικά αποτελέσματα. Για εμάς από εδώ και πέρα όλα τα ματς είναι σημαντικά.”

Ο Μπάιρον Φέργκιουσον είπε : “Για εμας ειναι σημαντικό αυτό το παιχνίδι για να πάρουμε την πρόκριση για το φάιναλ 4. Πρέπει να κάνουμε μια πολύ καλή εμφάνιση, γιατι θεωρω πως είμαστε μια καλή ομάδα και μας αξίζει αυτή η νίκη.”

Παίκτες και προπονητικό τιμ αφού ολοκλήρωσαν την πρωινή προπόνηση στο Κατσάνειο γήπεδο αναχώρησαν για την Πρωτεύουσα.