Ορφανός: «Πέσαμε μαχόμενοι» – Μπαμπαλιούτας: «Πανίσχυροι στη Μίκρα»

Ο κόουτς και ο λίμπερο του Ηρακλή υπογράμμισαν τη δυναμική της ομάδας μέσα στην έδρα της.

Βόλει, Ηρακλής

Ο Γιάννης Ορφανός σχολίασε για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και την εντυπωσιακή προσπάθεια των «κυανολεύκων» και τον κερδισμένο βαθμό:

«Πέσαμε μαχόμενοι όπως είπαμε και με τα παιδιά.  Δώσαμε όλο μας «είναι» για να κρατήσουμε την Μίκρα απόρθητη αλλά δεν τα καταφέραμε, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Ξέραμε όλοι το επίπεδο του αντιπάλου. Καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν  συγκεντρωμένοι εκτός μιας εξαίρεσης του 4ου σετ. Ήμασταν μέσα στο παιχνίδι, δυστυχώς κάποια λάθη στο τέλος και με την πίεση που δεχτήκαμε από τον Ολυμπιακό δεν καταφέραμε να πάρουμε εμείς το δίποντο. Κάθε βαθμός από εδώ και πέρα είναι σημαντικός και συνεχίζουμε. Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας, είναι το κύπελλο με την ΑΕΚ και ο αγώνας με την Κηφισιά, όμως κοιτάμε μπροστά».

Ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας, τόνισε σχετικά με τον αγώνα κόντρα στους «ερυθρολεύκους»:

«Πιστεύω ότι κάναμε μια πολύ καλή προσπάθεια. Ήρθε ο Ολυμπιακός εδώ αήττητος με μόνο τρία χαμένα σετ. Το θέλαμε, το πιστέψαμε και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο. Μπήκαμε δυνατά αν και γνωρίζαμε πιο δεν είμαστε το φαβορί εμείς παρ’ όλα αυτά θέλαμε να κυνηγήσουμε την κάθε μπάλα. Δείξαμε ότι εδώ μέσα είμαστε πάρα πολύ δυνατοί και ανεβάζουμε συνέχεια απόδοση».

 

Σχετικά Άρθρα

ΓΣ: “Οι εποχές της δυσφήμισης χωρίς αποδείξεις, πέρασαν ανεπιστρεπτί!”

Βόλει

Back to Top