Με τον κόσμο του, στη μάχη της Μίκρας

Κόντρα στον Ολυμπιακό ο Ηρακλής, θέλει τη μαζική συμπαράσταση των οπαδών του για τη μεγάλη κόντρα με τους «ερυθρολεύκους».

Βόλει, Ηρακλής

Ένας αγώνας – πρόκληση είναι ο σημερινός στη Μίκρα για τον Ηρακλή, καθώς αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό. Τον αήττητο Ολυμπιακό, ο οποίος στη μέχρι τώρα διαδρομή του, απλώς, δρέπει τους καρπούς μια τεράστιας οικονομικής επένδυσης των παραγόντων του, οι οποίοι – διαθέτοντας άφθονο χρήμα να ξοδέψουν – δημιούργησαν μία ομάδα, η οποία δύσκολα μπορεί να κοντραριστεί στο επίπεδο της Ελληνικής Volley League.

Στον Ημίθεο, ωστόσο, προετοιμάστηκαν όλες τις προηγούμενες μέρες με στόχο να εμφανιστούν ετοιμοπόλεμοι και απολύτως αξιόμαχοι κόντρα στους «ερυθρολεύκους», αναδεικνύοντας όλα εκείνα τα αγωνιστικά προσόντα, που τους έχουν φέρει (παρά τις τόσες οικονομικές αντιξοότητες) στα υψηλά κλιμάκια της βαθμολογίας και μάλιστα στο γκρουπ των κορυφαίων τεσσάρων ομάδων.

Να «μιλήσει» ο κόσμος!

Η ανάγκη μαζικής συμπαράστασης στην ομάδα και σε αυτόν τον αγώνα (ιδίως σε αυτόν τον αγώνα) είναι τεράστια και πέραν άλλης συζητήσεως και σχολιασμού.

Οι Ηρακλειδείς θα πρέπει να δώσουν βροντερό «παρών» στο Κλειστό της Μίκρας, προκειμένου να ωθήσουν τους παίκτες του Γιάννη Ορφανού στην προσπάθεια για τη μεγάλη επιτυχία κόντρα στον πανίσχυρο και… πάμπλουτο αντίπαλο.

Η ατμόσφαιρα που θα δημιουργηθεί πρέπει να είναι πύρινη, αλλά και… προσεκτική, ώστε να προστατευθεί το μεγάλο όπλο της ομάδας κατά τη φετινή αγωνιστική περίοδο, το οποίο δεν είναι άλλο από την έδρα της, την οποία ως τώρα εκμεταλλεύεται σε απόλυτο βαθμό.

Παράλληλα, μία μαζική παρουσία των φίλων του «Γηραιού», το απόγευμα στη Μίκρα, θα σημάνει και μία πολύτιμη ενίσχυση στα οικονομικά του Τμήματος βόλεϊ, την οποία την έχει τόσο μεγάλη ανάγκη, στην προσπάθεια να καλυφθούν οι πολλές και μεγάλες υποχρεώσεις στη συνέχεια της περιόδου.

Ραντεβού στις 17:00, στη Μίκρα

Η αναμέτρηση Ηρακλή – Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένη για τις 17:00, σήμερα Σάββατο στη Μίκρα, με το ραντεβού των Ηρακλειδέων να είναι κλεισμένο για δυναμική παρουσία στον συγκεκριμένο αγώνα.

Το παιχνίδι θα καλυφθεί σε ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ2.

 

Σχετικά Άρθρα

Back to Top