Η πρόκληση της Πολίχνης

Ο Ηρακλής θέλει να επιδείξει τη δυναμική του σε ένα κομβικό για την πρωτιά παιχνίδι, κόντρα στον Μακεδονικό.

Γνωρίζοντας ότι η σημερινή αναμέτρηση με τον Μακεδονικό στο γήπεδο της Πολίχνης είναι απολύτως κομβική για το στόχο της πρώτης θέσης στη βαθμολογία του 2ου Ομίλου, όσον αφορά στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος, ο Ηρακλής επιδιώκει να επιδείξει τη δεδομένη δυναμική του και να φύγει αλώβητος από την αντίπαλη έδρα.

Απέναντί του μία από τις ποιοτικές ομάδες της κατηγορίας, με έμπειρο και «δεμένο» αγωνιστικό σύνολο, δυσκολοκατάβλητη και με εξαιρετικές αμυντικές επιδόσεις. Ο Μακεδονικός φιγουράρει στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και – όπως όλοι όσοι τίθενται αντίπαλοι του Ημίθεου – διατηρεί ισχυρό κίνητρο για την επιτυχία.

Η «κυανόλευκη» 20άδα

Ο Σάκης Αναστασιάδης επέλεξε να συμπεριλάβει στην αρχική 20μελή αποστολή για τον αγώνα και τον Τάι, μολονότι ο Βραζιλιάνος θα βρεθεί στην τελική 18άδα, μόνο αν ξεπεραστούν τα γραφειοκρατικά θέματα της ένταξής του στην ομάδα, μέχρι την ώρα του αγώνα, καθώς, σε διαφορετική περίπτωση, θα ντεμπουτάρει στο επόμενο παιχνίδι του Ηρακλή, αυτό με την Νάουσα στο Καυτανζόγλειο.

Διαθέσιμοι και επανέρχονται οι Αντώνης και Παντελής Αθανασίου, Μάριος Κωστούλας και Σάββας Κυριακίδης, με την αρχική 20άδα να αποτελούν οι:

Αμπάρης, Βοσνιάδης, Καστριτσέας, Γιαννίτσης, Κωστούλας, Καραντασιάδης, Κουρέλλας, Ρεβυθόπουλος, Κυριακίδης, Παπαδόπουλος, Αθανασίου Α., Αθανασίου Π., Ρόβας, Παναγιωτούδης, Πτηνόπουλος, Ντε Σμεντ, Αμαραντίδης, Τάι, Κρυστάλλης, Μεντί.

«Παίζεται» το βασικό σχήμα

Το ποιοι θα αποτελέσουν το βασικό σχήμα της τοπικής αναμέτρησης στην Πολίχνη θα εξαρτηθεί σε σημαντικό βαθμό από την κατάσταση στην οποία βρίσκονται ο Μάριος Κωστούλας και ο Αντώνης Αθανασίου. Αμφότεροι υπολογίζονται ως βασικοί, αλλά η συμμετοχή τους στην αρχική ενδεκάδα έχει να κάνει με τον βαθμό ετοιμότητάς τους.

Θέση στους πρώτους «11» διεκδικεί και ο Λεό Ντε Σμεντ, καθώς ο Γάλλος έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και ικανότητες στο να βοηθήσει μεσοεπιθετικά την ομάδα κατά το ντεμπούτο του, ως αλλαγή, στον προηγούμενο αγώνα.

«Κυανόλευκη» έδρα η Πολίχνη

Το σίγουρο είναι ότι ο Ηρακλής θα αγωνιστεί στο γήπεδο της Πολίχνης υπό καθεστώς έδρας, καθώς αναμένεται σημαντικότατη παρουσία του «κυανόλευκου» στοιχείου.

Στους Ηρακλειδείς έχει παραχωρηθεί όλη η κεντρική κερκίδα, που βρίσκεται απέναντι από αυτήν των επισήμων και αναμένεται να προκύψει ογκώδης και δυναμική οπαδική συμπαράσταση στην ομάδα.

Η αναμέτρηση Μακεδονικού – Ηρακλή είναι προγραμματισμένη για τις 15:00, σήμερα Σάββατο 17/2.

Σχετικά Άρθρα

“Ευλογημένη η θητεία μου στον Ηρακλή-Με αλλαγές θα θέσει υψηλούς στόχους”

Ποδόσφαιρο

Back to Top